Татуировкa във Варна - VeAn Bulgaria
г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Елисавета Тортопиду

Рейтинг: 4,3 (31)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Кристина Мелник

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (24)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Татуировки във Варна

Татуировките са неразделна част от модерния образ на много хора.

Всеки иска да изпъкне и да изрази своята индивидуалност, а татуировките в един от най-добрите е най-добрият начин за постигане на тази цел. Съвременните татуировки са отделна форма на изкуство, която ви позволява да изразявате емоции и чувства, да улавяте важни моменти от живота и да изразявате себе си чрез определени символи и рисунки.

Има много известни техники за нанасяне на татуировки във Варна, ще говорим за най-популярните от тях:

  • Реализъм, който ви позволява да създавате татуировки, които изглеждат много реалистично, като нарисувани с молив или боя. Тази техника се използва широко за създаване на реалистични изображения като портрети и пейзажи.
  • Минимализъм, който е много прост и минималистичен дизайн. Тази техника често се използва за създаване на малки татуировки на китката, ушите или пръстите.
  • Традиционен, който е най-близо до класическия американски стил за татуировки. Той използва ярки цветове и очертания, за да създаде ясни и живи изображения като животни, цветя и символи.
  • Неотрадиционен, който съчетава елементи от традиционен стил с модерни елементи, този стил създава абстракция и геометрични форми.
  • Блекуърк, който използва само черен цвят за създаване на сложни модели и геометрични фигури.
  • Ново училище, което често използва ярки цветове и абстрактни форми, за да създаде уникален и оригинален дизайн. Тази техника е свързана със света на графитите и уличната култура.Разбира се, този списък от техники не е изчерпателен и много майстори могат да комбинират различни техники, за да създадат уникални и оригинални дизайни по желание на клиента.

Татуировки във Варна
Татуировки във Варна
Татуировки във Варна

Татуировки във Варна:
качествени услуги от
квалифицирани майстори

"VeAn tattoo" е мрежа от салони за татуировки, в които работят висококвалифицирани майстори с медицинско образование.

Нашите майстори на татуировки във Варна редовно повишават уменията си, като участват в различни фестивали и събития, за да бъдат в крак с най-новите тенденции и технологии в областта на татуировките. Ние предлагаме голямо разнообразие от стилове - от минимализъм до блекуърк, така че всеки клиент да може да избере посоката, която му подхожда повече от другите.

Основните принципи, от които се ръководят нашите майстори, са качеството и безопасността на работата.

Татуировки във Варна
Татуировки във Варна

Безопасността е приоритет

Ние не сваляме летвата на качеството и се фокусираме върху безопасността.

Цялото ни оборудване, материали и консумативи отговарят на европейските стандарти за качество, а всички работни места се дезинфекцират старателно преди и след всеки клиент. Всички инструменти за еднократна употреба се разпечатват и обработват непосредствено преди употреба, за да се гарантира пълна безопасност за нашите клиенти.

Предлагаме индивидуален подход към всеки клиент и гарантираме, че безплатната консултация ще ви помогне да изберете стила и мотива за вашата татуировка. Обръщаме внимание на детайлите, за да гарантираме, че вашата мечтана татуировка ще се сбъдне. Можете да се свържете с нас по телефона или чрез месинджър и ние ще намерим удобно за вас време за консултация с наш специалист.

Освен това редовно провеждаме промоции и подаръци, за да направим услугите си достъпни за всички. За да сте сигурни, че няма да пропуснете тези възможности, абонирайте се за страниците ни в социалните мрежи.

Татуировките във Варна не е просто услуга, а наша страст и професионална отговорност. Поверете мечтата си в нашите ръце и ви гарантираме, че ще останете доволни от резултата.

Татуировки във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.