г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Елисавета Тортопиду

Рейтинг: 3,9 (27)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Кристина Мелник

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Перманентен грим във Варна

Перманентният грим във Варна е услуга, която ще ви осигури свеж и добре поддържан вид за дълго време.

Тя ще бъде особено полезна за заетите жени и момичета, които не могат да отделят много време за ежедневен грим. Важно предимство на перманентния грим е неговата дълготрайност, тъй като пигментът се инжектира в кожата и може да издържи няколко години, като спестява време и пари и премахва необходимостта от редовно нанасяне на грим. Технологиите и материалите, използвани при процедурата за перманентен грим, се усъвършенстват всяка година, което прави услугата по-безопасна и по-малко болезнена.

"VeAn Tattoo" е мрежа от майстори по перманентен грим във Варна, които използват само висококачествени инструменти и материали, за да гарантират безопасността и качеството на услугите.

Перманентен грим във Варна
Перманентен грим във Варна
Перманентен грим във Варна

Майстори и услуги

Ние сме екип от майстори с медицинско образование, които непрекъснато усъвършенстват уменията си на фестивали и семинари.

Нашите услуги за перманентен грим във Варна включват татуиране на устни, вежди, клепачи и междуклепачно пространство. Предлагаме следните техники за татуиране, които могат да бъдат избрани в зависимост от желания резултат:

  • Татуирането на устни позволява да се създаде естествен или ярък цвят чрез инжектиране на пигмент в кожата на устните. Предлагаме няколко техники за татуиране, включително класически метод, метод на засенчване и метод на въздушните сенки.
  • Татуирането на вежди придава на веждите желаната форма и цвят чрез инжектиране на пигмент в кожата. Предлагаме най-разпространените техники, като класическия метод, метода на косъмчетата и метода на пудрата.
  • Татуирането на клепачите или перманентният грим на очите включва инжектиране на пигмент в кожата на клепачите, за да се създаде контурът на окото или очната линия. Ние предлагаме няколко техники, като класическо, сенчесто и графично татуиране на очите.Всяка техника за татуиране има своите предимства и отговаря на различни типове кожа и предпочитания. Нашите квалифицирани майстори по перманентен грим във Варна ще ви помогнат да изберете техниката на татуиране, която най-добре отговаря на вашите нужди и желания резултат.

Перманентен грим във Варна

Ние оправдаваме
доверието на клиентите

Всички наши материали, инструменти и консумативи отговарят на високи европейски стандарти и преминават строг контрол на качеството.

Спазваме правилата за санитарна безопасност и извършваме цялостна хигиенизация на работното място преди и след всеки клиент. Инструментите за еднократна употреба се отпечатват и обработват при клиента. Осигуряваме и лични предпазни средства за майстора и клиента, а всички консумативи се стерилизират.

Запишете се за безплатна консултация, за да се уверите във високото качество и професионализъм на нашите услуги, както и да определите вашите нужди и да получите цялата необходима информация за процедурата, която ви интересува.

Перманентен грим във Варна
Перманентен грим във Варна

Малко за приятните бонуси

Нашата мрежа от студия за татуировки "VeAn Tattoo" винаги е готова да зарадва своите клиенти и да направи услугата достъпна за всеки.

Редовно провеждаме различни промоции, предлагаме отстъпки в чест на празници и организираме рисунки. За да не пропуснете възможността да станете горд собственик на нашите специални предложения, следете новините на нашия уебсайт или в социалните мрежи. Кой знае, може би именно вие ще бъдете щастливецът, който ще получи перманентен грим във Варна на най-изгодна цена?

Перманентен грим във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС