г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифицирани Член на тату асоциацията

Адел Пупова

 • Тату
 • Покриване
 • Корекция
Рейтинг: 5 (21)
avatar
Варна Сертифицирани Член на тату асоциацията

Мария Кохненко

 • Тату
 • Разработване на скица
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифицирани Член на тату асоциацията

Мария Харченко

 • Тату
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифицирани Член на тату асоциацията

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
Вы уже были у нас? Моля оценете.

Салон за татуировки
във Варна

В днешно време татуировките вече не се свързват единствено с бунтарството и юношеството, а са се превърнали в отделна категория култура и изкуство, която е актуална за хора от всички възрасти.

Ако търсите идеалното място за реализиране на идеите си за татуировки, то обърнете внимание на салона за татуировки във Варна "VeAn Tattoo", където работят само най-добрите професионалисти в своята област.

Студио за татуировки във Варна

Услуги на салона за татуировки
във Варна "VeAn Tattoo"

Ако се нуждаете от качествена татуировка, можете да се обърнете към салон за татуировки "VeAn Tattoo", който ще ви осигури всичко необходимо, за да сбъднете мечтите си.

Този първокласен салон е част от популярна европейска мрежа от салони за татуировки, в които работят професионалисти с богат опит и които постоянно получават положителни отзиви за работата си. В допълнение към татуировките предлагаме пълна гама от услуги, включително татуиране (вежди, мигли, устни), пиърсинг (включително сложен пиърсинг) и обучение по татуировки, татуиране и пиърсинг. Предоставяме и услуги за лазерно отстраняване на татуировки и татуиране.

Нашият салон за татуировки има най-добрите специалисти в областта на татуирането, татуировките и пиърсинга, което ни прави един от най-добрите избори за салон за татуировки във Варна.

Студио за татуировки във Варна
Студио за татуировки във Варна
Студио за татуировки във Варна

Майстори в салон за татуировки
“VeAn Tattoo” във Варна

В нашия салон обръщаме внимание на качеството и опита на нашите майстори, на тяхната креативност и професионална подготовка, както и на интереса им да се развиват и да обичат работата си.

Всички наши майстори имат медицинско образование, дългогодишен опит и портфолио и умеят да намират индивидуален подход към всеки клиент.

За да са в крак с последните новости в областта на татуирането, татуировките и пиърсинга, нашите майстори редовно посещават семинари и специални фестивали, за да подобрят уменията си. Ето защо можете да бъдете напълно сигурни в качеството и актуалността на услугите, които предоставяме.

Студио за татуировки във Варна

Безопасност на всеки клиент

Във салона за татуировки «VeAn Tattoo» във Варна безопасността на клиентите не е просто празна дума.

Ние отдаваме голямо значение на това всеки посетител да се чувства безопасно и комфортно.

Извършваме следните мерки, за да гарантираме безопасността на нашите клиенти:

 • Всяко работно място се дезинфекцира след всеки клиент и преди следващия.
 • Използваме само качествени инструменти и препарати - от дезинфектанти за ръце до професионални пигменти с европейско качество.
 • Всички инструменти за еднократна употреба се разпечатват и обработват преди всеки клиент.
 • Използваме само консумативи с най-високо качество.
 • Всеки майстор и клиент получава индивидуални предпазни средства за еднократна употреба.Предоставяме и безплатна консултация преди всяка от процедурите, които предлагаме в нашия салон за татуировки във Варна. Стремим се да гарантираме безопасността и доверието на всеки клиент в нашия салон.

Студио за татуировки във Варна
Студио за татуировки във Варна
Наистина ли е необходима
консултация?

Всеки майстор несъмнено ще подчертае необходимостта от предварителна консултация с клиента.

Това помага на професионалиста да прецени работата, да планира всички стъпки и да вземе предвид важни подробности като особености на тялото, алергии и др.

Някои процедури изискват предварителна подготовка, като например ограничаване на консумацията на кафе или алкохол. Масажистът задължително ще ви каже за това по време на консултацията. Също така е важно да се запознаете със специалиста, за да се чувствате уверени и спокойни по време на процедурата.

За да си запазите час, можете да се свържете с нас по някой от следните начини: по телефона или чрез месинджър, а ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-удобното време за вашето посещение.

За да сте в крак с всички последни новини, празнични промоции и отстъпки за услугите на салон за татуировки във Варна "VeAn Tattoo", абонирайте се за нашите социални мрежи.

Студио за татуировки във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС