Плащане
Безкасово плащане

Ако имате някакви затруднения или въпроси, моля, свържете се с онлайн консултанта.

Заплащане
Можете да плащате с карта без лихва
Предплащане

Цената на предплащането е минимум 5% от цената на бъдещата услуга. Предплащането е предпазна мярка за вас и за нас, за да сме сигурни, че всичко е готово за сесията. предварително.

Защо е необходимо това

С предварителното плащане потвърждавате срещата си за сесията, за да могат майсторът и студиото да планират рационално времето си.

Възстановяваме предплатени суми

Ако искате да отмените срещата си, трябва да го направите поне един ден преди сесията. Можете също така да пренасрочите предплащането (срещата) за удобно за вас време преди срещата.

За да направите плащане, свържете се с мениджъра


Телефон:
+359 877768854 (Жалби и Предложения)
Поща
[email protected]
Защо плащането е неуспешно?
"Възможно е да сте допуснали грешка и да сте посочили грешен телефонен номер. Телефонният номер се дава във формат:"35**********.
"Уверете се, че разполагате с достатъчно средства в дебитната или кредитната си карта. Когато попълвате данните за картата си, въведете внимателно всички данни за нея. И проверете дали картата ви не е просрочена и дали е активна."
Проверете лимита за интернет плащания в настройките на картата си. Ако няма лимит за онлайн плащания и функцията е деактивирана, активирайте я и задайте лимит на определена сума.
Разсрочено плащане
  • 1 Предлагаме услугата ""разсрочено плащане"" - още една стъпка към клиентите на нашите салони.
  • 2 Тази опция важи за всички наши услуги от 200 евро с картата
  • 3 "Друго хубаво нещо е, че ако вземете разсрочено плащане за татуировка или друга услуга при нас, няма да ви се налага да плащате лихви!"