Работа в салони VEAN за татуисти: възможности за кариера и развитие - VeAn Bulgaria
Работа в VEAN

Събравши 80 от 100 точки, вие гарантирано ще станете част от нашия екип.

Над 30% от студентите, преодолели праговата точка, вече са се интегрирали в нашия колектив.

Предимства на работата в VEAN TATTOO

Работа в VEAN: възможности за начинаещи и опитни майстори

Мрежата от салони VEAN е най-голямата в света и предлага най-добрите условия за наемане на работа и професионално развитие на майсторите:

  • Предоставяме на служителите оборудване и консумативи, необходими за предоставяне на услуги на най-високо ниво. Татуистът сам закупува само машината за татуиране и захранващия блок.

  • Покупката на оборудване и консумативи се извършва въз основа на нуждите и желанията на майстора.

  • Осигуряваме маркетингова подкрепа – рекламираме услугите на нашите майстори на специализирани интернет платформи и на нашите официални сайтове. За всички татуисти е предвиден отделен профил в световния каталог на майсторите TattooLog.

  • Частично покриваме от 50-70% от разходите за участие в специализирани мастър класове и фестивали.

  • Над 30% от нашите ученици, които са преминали минималния бал, са открили своето призвание в студията на VEAN по целия свят.

  • Още 20% от талантливите завършили продължават своята кариера при нашите партньори в Art Ink.
работа за татуисти
работа за татуисти
работа за татуисти

Професионален растеж на майсторите в VEAN

Ние се стремим към повишаване на квалификацията на нашите майстори, създаваме условия за творчески растеж и развитие.


Усъвършенствайте своето изкуство и постигнете високи цели в професията с помощта на разнообразни проекти – обучавайте се при най-добрите татуисти в мрежата, получавайте достъп до водещи технологии и инструменти. Още днес планираме провеждането на мастър класове и други събития, където татуистите могат да общуват, придобият нови знания и умения, демонстрират лични постижения и получат професионален опит. Следете за информация на нашия сайт и в социалните мрежи, за да не пропуснете обявяването.

Изберете удобен работен график и режим на труд – администраторът записва клиенти на съгласувано с майстора време. Татуистът има право самостоятелно да определя ценовата листа, като се придържа към ценовата политика на салона. Процентът се определя индивидуално. За да вземете обмислено решение, помислете за предимствата, които получавате, работейки в известен, престижен салон. Хората са доволни от нашите услуги и имат доверие на нашите майстори. Името VEAN говори само за себе си. То само по себе си привлича нови клиенти. Нашите татуисти са осигурени с постоянна работна натовареност. Гарантираме увеличение на дохода от втория месец на работа. Допълнителна причина да работите в VEAN – лоялни ръководители, с които можете да обсъждате всякакви въпроси и да регулирате работните отношения.

работа за татуисти
работа за татуисти

Собствено производство и партньорство със световни търговски марки

Компанията VEAN е обширна мрежа от тату салони и магазини, където може да се купят продукти за грижа за пиърсинги и татуировки, други стоки и аксесоари, необходими за лична употреба и работа.

Сътрудничим с водещи световни марки, които произвеждат продукция за тату-индустрията. Произвеждаме стоки за областта на татуировките в Украйна и Полша. Цялата произведена продукция отговаря на европейските стандарти за качество, което е потвърдено с международни сертификати. Друг важен плюс е възможността за покупка на машини, оборудване и консумативи с големи отстъпки.

работа за татуисти
работа за татуисти
работа за татуисти

Особености на
мрежата от салони VEAN

На нашите майстори са гарантирани предимства – комфортни условия на труд, професионално развитие и непрекъснат поток от клиенти.

Характеристики на салоните VEAN:

  • Разположение в централните части на градовете с висок проход.
  • Постоянна маркетингова подкрепа – реклама в интернет и на улични информационни носители.
  • Естетически оформен, удобен за потребителите корпоративен сайт, който ежедневно посещават 5000 души.Ще помогнем да формулирате правилния подход към работата, ще ви научим как да подобрите обслужването на посетителите и да увеличите търсенето на услуги. Изпълнявайки препоръките, ще можете постоянно да увеличавате цената за сесия, да привличате нови клиенти и да се развивате като личност. Работа в мрежата от салони VEAN – реална възможност да подобрите материалното си положение, да повишите социалния си статус, да станете уважаван човек. Ние сме заинтересовани от това вашите доходи постоянно да растат, защото от това зависи нашият бизнес. Ще ви осигурим с всичко необходимо и ще създадем условия за успешен кариерен раст. От вас се изисква желание да работите, да се развивате творчески и да овладеете нови професионални хоризонти. Намерете своето място в нашия приятелски, креативен екип и подобрете качеството на собствения си живот. За да направите първата стъпка към мечтата – подайте заявка на нашия сайт, която ще бъде разгледана в най-кратки срокове.

работа за татуисти
работа за татуисти

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.