diploma-vean - VeAn Bulgaria

Дипломa VeAn

Нашите дипломи са еквивалентни на специализирано сертифицирано образование и са акредитирани и потвърдени от водещи световни организации. Те са признати в 60 държави и официално регистрирани в 6 от тях като легитимно потвърждение на професионална квалификация.


Елементи на диплома
1 Защитна холограма
2 Печат на асоциацията за татуировки на Украйна
3 Дата на издаване на удостоверението и неговия индивидуален сериен номер
4 Подпис на директора, управителя на студиото за татуировки, в което ученикът се е обучавал
5 Сайт, където можете да заявите удостоверяване на сертификат на майстора и международна сертификация
6 Печат на мрежата от салони за татуировки, в които се провежда курсът, и снимка на ученика
Проверка на диплома на майстора

Въпреки факта, че дипломите на образователните училища, работа в индустрията за татуировки, татуиране и пиърсинг, не са регистрирани в единния държавен регистър.

НАМ има възможност да провери истинността на документа за квалификацията на определен майстор.

  1. Имаме собствена база данни, в която са регистрирани всички дипломи на учебни заведения - партньори на НАМ.
  2. Правомощията на НАМ са достатъчни за отправяне на запитване относно получателя на диплома до образователна институция, ако има съмнение за оригиналността на документа.
  3. НАМ може да предложи на специалист, чиято диплома е под въпрос, да докаже квалификацията си чрез изпит.

Всяко юридическо или частно лице може да кандидатства в НАМ за проверка на дипломата за майстора. Достатъчно е да оставите заявка на сайта или да се свържете с експертния съвет на Асоциацията по телефона.

Услугата е безплатна. В някои случаи може да бъде начислена Допълнителна такса за търсене и предоставяне на по-подробна информация за майстора.

Представители на НАМ татуировка, татуиране и пиърсинг са готови да отговорят на всякакви въпроси, свързани с проверка на диплома на майстора.

Цената обаче е несравнимо малка в сравнение с ползите, които предоставя:
  1. Работодателят получава сигурност в декларираната квалификация на своя специалист.
  2. Салон или студио може да бъде сигурен, че майсторът притежава необходимите професионални умения и знания, а също така е запознат със санитарните и хигиенните стандарти, правилата за професионална етика.
  3. Потребителите могат да бъдат сигурни във високото качество на услугите дори на етапа на избор на майстор на татуировка, татуиране или пиърсинг.
  4. При проверка на дейността на институцията от регулаторните органи няма да има въпроси относно професионалното обучение на персонала.
  5. Намалява се рискът от нарушения в работата на специалистите, които могат да доведат до нежелани последици, тъй като обученият майстор има професионални умения и способности

Лицензиран от Асоциацията на майсторите на татуировки

Проверете Дипломата НЕ Е ПРОСТО ЛИСТ ХАРТИЯ - ТЯ Е МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТ ДОКУМЕНТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ПРОВЕРКА И СЕРТИФИЦИРАНЕ.

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.