Салон за татуировки в Бургас - VeAn Bulgaria
г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (23)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)

Студиа за татуировки в Бургас

Всеки човек иска да бъде уникален, да се откроява от сивата маса.Модата ни помага в това - непрекъснато се създават нови образи, нови колекции от неща, нови стилове. Също така модата ни предлага и много услуги, с които можете да промените себе си. Такива модни услуги включват изкуство за татуиране, татуиране (перманентен грим), пиърсинг с различна сложност и други модификации на тялото. Тези услуги наистина ни помагат да се откроим от тълпата и да привлечем вниманието на другите. С помощта на изображение на тялото си можем да трансформираме всяка област от тялото си, като си направите татуировка на видно място често ще срещате погледите на минувачите. Пиърсингът също привлича вниманието, особено ако не са използвани само естествени елементи. Татуировката винаги ще изглежда спретнато и отлично, лесно можете да бъдете във водата или под дъжда и да не се притеснявате, че веждата или контурът на устните ви ще бъде размазан.

Студио за татуировки в Бургас "VeAn" предоставя всички горепосочени услуги с високо качество и на достъпни цени.

Студио за татуировки в Бургас

Студио за татуировки "VeAn"

Стремежът да се откроите, да бъдете уникални и необичайни е присъщ на по-младото поколение.Но в гореизложените сфери няма възрастови ограничения. Хората от всички възрасти често се обръщат към специалисти по татуировки, перманентен грим и пиърсинг, с помощта на опитен майстор всяка от услугите винаги ще изглежда много красива.

Студио за татуировки в Бургас "VeAn" е най-доброто място, което предлага обслужване на най-високо ниво. В нашия салон работи любезен персонал, специалисти от всички услуги имат висока квалификация и достоен трудов опит, много от тях имат медицинско образование. Ще отговорим на всички Ваши въпроси относно услугите на нашия салон, майсторите ще ви консултират, ще ви запознаят с всички ограничения и редица препоръки. Всички процедури се извършват с помощта на ефективна, нова апаратура, висококачествени материали и препарати. Преди работа всички инструменти са стерилизирани, оборудването за многократна употреба също се почиства и третира със стерилизиращи агенти.

Освен татуировки, перманентен грим, пиърсинг и други модификации на тялото, в нашето студио се обучават майстори на татуировки. Обучението се провежда на академично ниво, от висококвалифицирани специалисти, използвайки най-съвременно оборудване. Часовете включват теория и практика, за по-добро усвояване на информацията.

Студио за татуировки в Бургас
Студио за татуировки в Бургас
Студио за татуировки в Бургас

Премахване на пигмента

Студио за татуировки в Бургас "VeAn" ще ви помогне да се отървете от татуировка или перманентен грим.Ние сме специализирани в най-ефективния метод за отстраняване – с помощта на лазер. Този метод е най-безопасен и безболезнен, позволява ви напълно да премахнете пигмента от кожата само за няколко сесии.

Също така в студио за татуировки "VeAn" можете да закупите необходими консумативи, материали и оборудване за татуиране.

Сферите на татуирането, пиърсинга и перманентния грим ще Ви дадат възможност да подчертаете своята уникалност за много години напред. След като ни посетите, Вие няма да съжалявате за избора си, защото нашите служители се отнасят с пълна отговорност към бизнеса си и гарантират:

 • Пълна сигурност;
 • Максимална ефективност;
 • Безболезненост на процедури;
 • Качествена работа;
 • Изключителен резултат.Напълнете живота си с ярки цветове, емоции и приятни впечатления. Елате в студио за татуировки "VeAn" и започнете да живеете от нулата.

Студио за татуировки в Бургас
Студио за татуировки в Бургас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.