Премахване на перманентен грим във Варна - VeAn Bulgaria
г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Елисавета Тортопиду

Рейтинг: 4,3 (31)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Кристина Мелник

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (24)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Премахване на перманентен
грим във Варна

Нямате търпение да премахнете перманентния си грим във Варна?

Свържете се с нас - с персонала на салон VeAn. Нашият професионален и опитен персонал използва съвременни техники и методи за премахване на перманентен грим.

Ние разбираме, че перманентният грим може вече да не отговаря на вашите нужди и стил, и сме тук, за да ви помогнем с този проблем. Екипът ни гарантира най-добрите резултати и максимален комфорт по време на процедурата.

За да научите повече за процедурата или да се консултирате със специалист, свържете се с нас чрез опцията за обратна връзка. Очакваме с нетърпение да ви помогнем!

Премахване на перманентен грим във Варна

Защо е необходимо

За заетите жени, които искат винаги да изглеждат безупречно, перманентният грим е идеалното решение.

Въпреки това, когато избирате студио за процедурата, трябва да внимавате, за да избегнете неприятни изненади. Неопитен майстор може да направи грешки в работата си, което ще доведе до промяна в цвета и формата на татуирането, а също така ще изисква корекция в бъдеще.

В такава ситуация хардуерната корекция е най-доброто решение. За премахване на перманентен грим във Варна можете да се свържете с нашия салон VeAn. Ние използваме само най-новите уреди и стриктно спазваме правилата за санитария и хигиена, за да гарантираме комфорта и безопасността на процедурата.

Премахване на перманентен грим във Варна
Премахване на перманентен грим във Варна

Особености

Курсът от процедури за лазерно премахване на перманентен грим във Варна е един от ефективните начини за премахване на нежелания грим, който се основава на използването на мощен лазерен лъч, който може да унищожи пигментните клетки на кожата.

Едно от основните предимства на процедурата е нейната точност. Лазерният лъч ви позволява да премахнете грима с висока точност, без да увреждате околната тъкан. Това е особено важно в случаите, когато перманентният грим е разположен близо до очите или други чувствителни зони на кожата.

Друго важно предимство на лазерното премахване на перманентен грим е неговата безопасност. Процедурата се извършва от опитен специалист, който контролира интензитета на лазерния лъч и дълбочината на проникване в кожата. Това избягва увреждане на кожата и други нежелани усложнения.

В резултат на това лазерното премахване на перманентен грим е един от най-ефективните и безопасни начини за възстановяване на стария ви вид.

Премахване на перманентен грим във Варна

Предимства

В нашия салон във Варна гарантираме безопасно и качествено премахване на перманентен грим с лазер.

Нашите майстори са специално обучени и с опит за ефективно премахване на нежелано татуиране, независимо от неговата сложност.

Ние използваме най-съвременно оборудване и спазваме стриктни хигиенни разпоредби, за да гарантираме безопасността на нашите клиенти. Освен това предлагаме локална анестезия за максимален комфорт по време на процедурата.

Нашият майстор ще даде подробни препоръки какво да правите с кожата след процедурата, за да избегнете усложнения и да постигнете най-добър резултат. Броят на сесиите може да варира в зависимост от това колко дълбоко са инжектирани пигментите в кожата, но обикновено са необходими три до пет сесии, за да се премахне напълно перманентният грим.

Ние гарантираме, че нашите клиенти ще получат най-доброто обслужване и качествени резултати благодарение на професионалната работа на нашите майстори.

Премахване на перманентен грим във Варна
Премахване на перманентен грим във Варна
Премахване на перманентен грим във Варна
Колко процедури са необходими

Броят на сесиите за лазерно премахване на перманентен грим може да варира в зависимост от няколко фактора, включително:

  • Вид на използваното багрило, неговият цвят и дълбочина на проникване;
  • Къде трябва да премахнете перманентния грим;
  • Индивидуални особености на кожата и нейната чувствителност към лазерно въздействие;
  • Брой и възраст на перманентния грим;
  • Тип кожа, наличие на белези или други дефекти.Въпреки това трябва да се уверите, че нямате противопоказания, преди да започнете процедурата.

Ако желаете да получавате информация за отстъпки, промоции и подаръци, ви каним да се присъедините към нас в социалните мрежи. Винаги се радваме на нови абонати и сме готови да предложим много интересни възможности на нашите клиенти.

Премахване на перманентен грим във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.