Салон за татуировки в София - VeAn Bulgaria
г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

  • Тату
  • Перманентен грим
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)

Салон за татуировки “VeAn” в София

“VeAn tattoo” - Популярна верига салони с широка гама от услуги и постоянно качество на изпълнението им.

Салон за татуировки в София - ярко потвърждение на индивидуалния подход към всеки клиент, професионализма на персонала и максималната грижа за безопасността както на оборудването и инструментите, така и на всяка процедура. Модерен салон за татуировки с ново висококачествено оборудване и широка гама от услуги ви кани да станете наш редовен клиент.

Салон за татуировки в София

Услуги, които предоставя “VeAn tattoo”

В нашия салон сме събрали професионалисти, които не само правят качествено оригиналните татуировки, но и разшириха списъка на предлаганите услуги, за да могат да отговорят на всички нужди на съвременния посетител.

Всички най-търсени процедури можете да намерите на едно място, във “VeAn tattoo”.

Ние предлагаме на нашите клиенти следния списък с услуги:

  • Татуировка (рисуване по избрана скица или можете да създадете своя собствена уникална татуировка, съгласувана с майстора);
  • Перманентен грим (можете да сте сигурни в качеството на работата и в нейната безопасност);
  • Премахване на татуировки и перманентен грим (безопасна процедура с помощта на модерно оборудване и локални анестетици вече е достъпна за всички)
  • Пиърсинг (съдействие при избора на място за пиърсинг, качествено изпълнение от специалист с медицинско образование и пълна стерилност на мястото и инструментите)
  • Обучение (татуировки и перманентен грим от водещи специалисти, които ще споделят своя опит).Салонът за татуировки в София е всеобхватна грижа за клиента: всички наши специалисти са с медицинско образование, постоянно подобряват и надграждат уменията си, участват във фестивали.

Салон за татуировки в София
Салон за татуировки в София

Безопасността на клиентите
е наш приоритет номер едно!

Създадохме модерен салон с индивидуален подход към всеки клиент и най-доброто обслужване в града.

Цялото ни оборудване, материали и консумативи са само с европейско качество. Където е възможно, използваме индивидуални инструменти и материали за еднократна употреба, които се разпечатват пред клиентите, а всички повърхности се стерилизират внимателно след всеки посетител.

Специалистите използват лични предпазни средства, които се предоставят и на нашите посетители. Нашата цел е да направим салона за татуировки “VeAn” в София възможно най-безопасен и удобен за клиентите.

Салон за татуировки в София

Откъде да започнем?

Когато изберете салон за татуировки “VeAn” в София, вие отваряте свят от възможности, в който често има място за съмнения.

Но не и при нас! За да ви помогнем да вземете решение за каквото и да било - скица на татуировка, особености на татуировката, място за пиърсинг или подробности за обучението - предлагаме безплатна консултация. Нашите експерти с удоволствие ще ви предоставят цялата необходима подробна информация по интересуващата ви тема. Съмненията са липса на информация, докато ние знаем абсолютно всичко за нашата работа!

Освен това е отлична съвременна европейска практика първо да се срещнете с вашия майстор, да се уверите, че той или тя е квалифициран или професионална, да разберете, че можете да му или й се доверите напълно и да направите окончателния си избор.

Салон за татуировки в София
Салон за татуировки в София
Информация за десерта

Веригата магазини за татуировки “VeAn” се разраства с всеки изминал месец и се старае да бъде по-близо до всеки клиент не само чрез разширяване и откриване на нови магазини, но и чрез постоянно предлагане на промоции, празнични отстъпки и тематични рисунки.

Подаряването на подаръци винаги е приятно, особено ако тези подаръци ще радват получателя дълго време.

Абонирайте се за нашите страници в социалните мрежи, следете нашите новини и кой знае, може би ще станете следващият ни късметлия?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.