Дайте отзиви - VeAn Bulgaria
Книга за оплаквания и предложенията

Правим всичко възможно, за да ви чуем и да бъдем по-добри!

Изпълнени са повече от 336000 сесии

Имаме повече от 140000 постоянни клиенти

Уважаеми наши клиенти от мрежата на VEAN TATTOO,

В нашата компания ценим мнението на всеки клиент, използвайки система за анкети след посещение, за да осигурим висококачествено обслужване и да подобрим качеството на нашата работа, стремейки се към взаимодействие, което води до по-добри резултати.

След всеки сеанс анкетираме 100% от нашите клиенти, за да научим тяхното мнение относно качеството на предоставените услуги, както и какво може да бъде подобрено или променено в нашата работа. Това ни помага да реагираме навреме на всички пожелания и забележки, както и да поддържаме високи стандарти на обслужване.

На 21-вия ден след посещението се свързваме с 80% от клиентите, за да се уверим, че те са доволни от резултата. Това ни позволява не само да поддържаме връзка с клиентите, но и да гарантираме, че всеки от тях е доволен от резултата в дългосрочен план.

Ние сме отворени за диалог и предлагаме на клиентите да подават жалби и предложения през сайта или личния акаунт, където могат да следят статуса на своето обръщение онлайн.

Департамент

За контрол на качеството

Форма за жалби и предложения

*Обработката се извършва до два работни дни, ако не сме се свързали с вас или имате спешна ситуация, моля, обадете се на номера, посочен на сайта, или се свържете с онлайн консултанта.

Системи за обратна връзка и контрол на качеството
1

Системата за анкетиране по време на и след сесията, с последващи анкети през 10-21 дни, ни позволява да събираме информация за качеството на заздравяване на татуировките и удовлетвореността от услугите. Това ни дава възможност да оценим колко добре отговаряме на очакванията на клиентите и къде са необходими подобрения.

2

Програмата "Таен клиент" редовно проверява всички аспекти на нашето обслужване, от комуникацията до качеството на изпълнението на работата, идентифицирайки потенциални проблеми за тяхното последващо отстраняване.

3

Системата за контрол на изпълнението на анкетите от отделите за продажби и автоматични обаждания към клиенти, които не са попълнили анкетите, ни помага да се уверим, че не пропускаме ценни отзиви и предложения.

4

Възможността да оставяте подробни отзиви на нашия сайт и в мобилното приложение денонощно подчертава нашата откритост и желание да чуем всеки клиент.

5

Редовните професионални проверки на майсторите от водещи специалисти в индустрията и постоянните майсторски класове за нашите служители гарантират високо качество на предоставяните услуги.

6

Периодичните одити на нашите проверяващи и майстори по студията не по-рядко от веднъж на три месеца поддържат високо ниво на професионализъм и компетентност на нашия екип.

7

Системата за автоматични задачи за спазване на санитарните норми осигурява тяхното стриктно изпълнение и автоматизация на процесите на контрол, което е важно за безопасността и здравето на нашите клиенти.

8

Системата за автоматични задачи за спазване на санитарните норми осигурява тяхното стриктно изпълнение и автоматизация на процесите на контрол, което е важно за безопасността и здравето на нашите клиенти.

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.