Премахване на татуировки във Варна - VeAn Bulgaria
г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

 • Тату
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Елисавета Тортопиду

Рейтинг: 4,3 (31)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Кристина Мелник

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лазерно премахване на татуировки във Варна

Искате ли да се отървете от нежеланата татуировка безопасно, ефективно и безболезнено?

Свържете се със салон "VeAn" във Варна! Нашите професионални специалисти използват само най-модерно оборудване, което гарантира висока ефективност и безопасност на процедурата за премахване на татуировки. Съобразяваме се с индивидуалните нужди на всеки клиент и предлагаме гъвкави цени и удобен график. Доверете се на нашите опитни професионалисти и получете възможността да се насладите на гладка кожа. Нашият салон "VeAn" е място, където можете да получите качествено обслужване и професионална помощ при премахване на татуировки.

Премахване на татуировки във Варна
Премахване на татуировки във Варна
Премахване на татуировки във Варна

Как се провежда сесията

Съвременната технология за лазерно премахване на татуировки във Варна се основава на разрушаването на пигмента, въведен в кожата, чрез лазерно лъчение.

По време на тази процедура лимфният поток отмива малките частици пигмент от тялото.

Важно е да запомните, че тази процедура изисква висококвалифициран майстор, който е обучен и който спазва всички стандарти. Салоните, които използват най-модерно оборудване, могат да извършват безопасно премахване на татуировки.

След процедурата за лазерно премахване на татуировки във Варна не остават белези и не представлява заплаха за здравето на клиента. Въпреки това, клиентът трябва да е наясно, че такава манипулация може да причини дискомфорт, така че капитанът може да използва локална анестезия. Пълното премахване дори на малка татуировка може да отнеме няколко сесии, в зависимост от химичния състав и цвета на пигментите, размера на шарката, дълбочината на проникване и периода от време, изминал от поставянето на татуировката.

Цената на процедурата за лазерно премахване на татуировки във Варна се определя от необходимия брой сесии. По време на консултацията майсторът ще каже на клиента приблизителната продължителност на периода от време, необходим за пълното премахване на изображението.

Премахване на татуировки във Варна
Премахване на татуировки във Варна

Кога не трябва да
се прави процедурата

Ако решите да премахнете татуировка във Варна с лазерна процедура, трябва да обърнете внимание на възможните противопоказания.

Клиентите трябва да бъдат честни за всякакви заболявания или състояния, които могат да повлияят неблагоприятно на процедурата. Някои от тях може да са временни или ограничени до определени участъци от кожата, но във всеки случай трябва да се вземат предвид при планирането на процедурата, за да се постигне най-добър резултат.

Въпреки че лазерното премахване на татуировки във Варна в повечето случаи е безопасна процедура, има няколко противопоказания, които могат да попречат на процедурата да се извърши по безопасен начин.

Премахване на татуировки във Варна

Някои от най-честите противопоказания за премахване на татуировка включват:

 • Бременност и кърмене.
 • Алергия към съставките, използвани в продуктите за премахване на татуировки.
 • Прием на определени лекарства.
 • Наличие на вирусни инфекции като хепатит, ХИВ и други.
 • Наличие на тумори, белези или други увреждания на мястото на татуировката.
 • Нарушаване на целостта на кожата на мястото на татуировката.
 • Заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, наличие на кардиостимулатор.
 • Психични проблеми.
 • Онкология
 • Захарен диабет.Важно е да се отбележи, че майсторите на салона няма да предприемат процедура по премахване на татуировки на клиент, който е под въздействието на алкохол или наркотици. Лазерното премахване на татуировки във Варна е безопасен за здравето ви процес, но едва ли може да се нарече приятен. За да не се налага да се подлагате на подобна процедура, е препоръчително да бъдете отговорни при избора на татуировка и да не позволявате на изблиците на емоции и модните тенденции да надделеят над разума. Ако имате нужда от повече информация за тази процедура, можете да се свържете с майсторите в салон VeAN за безплатна консултация.

Премахване на татуировки във Варна
Премахване на татуировки във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.