Студио за татуировки в Стара Загора | Татуировки. Перманентен грим. Пиърсинг. - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.

Студио за татуировки в Стара Загора

Истински шедьоври на татуировката се създават под ръководството на квалифицирани татуисти.

Татуировката - това е изкуство за създаване на хармонична композиция, която няма да се променя визуално с течение на времето и освен това няма да загуби значението си. Майсторът трябва да вложи в татуировката целия си опит и въображение, като същевременно умело взаимодейства с клиента, чувайки неговите желания. Много по-трудно е да се преподава умението за татуиране, отколкото да се създава, защото трябва да умееш да контактуваш с учениците, да разкриваш силните им страни, като същевременно укрепваш и слабите. Студиото за татуировки в Стара Загора VEAN TATTOO ви дава възможност да попаднете на специалисти от две категории: тези, които преподават, и тези, които правят татуировки. В салона цари творческа атмосфера с научен подход. Нашите майстори ще ви изненадат с професионализма си и ще ви зарадват с топло посрещане.

Студио за татуировки в Стара Загора

Какво ще получите?

В студиото VEAN TATTOO работят само професионалисти,които използват в работата си оборудване, консумативи и инструменти за еднократна употреба на водещи световни компании.

За да използвате услугите на специалист или да преминете курс на обучение при него, трябва да се запишете за безплатна предварителна консултация.

Гарантирано ще можете да разчитате на:

  1. Спазване на санитарно-хигиенните норми.
    1. Преди посещението на клиента майсторът обработва работното място, както и след приключване на процедурата. Ще се насладите на стилното обзавеждане и изобилието от светлина. Вътре има достатъчно място, което ви позволява спокойно да намерите място за уединение с майстора по време на сесия или обучение.
  2. Възможност да се учите от най-добрите майстори на тату индустрията.
    1. Нашите специалисти са усърдни работници, които всеки ден подобряват своите умения. Посещението на изложби, семинари и конференции е част от работното им ежедневие. Информацията е публично достъпна, всеки майстор е готов да предостави дипломи и сертификати за образование по желание на клиента.
  3. Ексклузивност.
    1. Студио за татуировки VEAN TATTOO в Стара Загора е място, където работят магьосници, готови да сбъднат всяко ваше желание. Няма да получите шаблонна татуировка, а рисунка на тялото, която ще задоволи вашите лични желания. Предпочитаме да творим, избягвайки обикновеното.

Ако искате да станете част от нашия екип, опитайте късмета си и преминете обучение в нашето студио.

Студио за татуировки в Стара Загора
Студио за татуировки в Стара Загора

Какво дава обучението?

Не се срамуваме от смелостта си да ви кажем, че нашите майстори са учители по призвание.

Те са готови да преподават от нулата, като влагат във всеки ученик не само знания, но и желание да твори. Под тяхно ръководство за кратък период от време не само ще усвоите основите на татуировъчните умения, но и ще започнете да се стремите към нови творчески висоти, измисляйки и създавайки уникални дизайни на татуировки. Уверяваме ви, че в края на обучението няма да останете без работа, а най-добрите ученици ще могат да си намерят работа в някое от студиата на мрежата VEAN TATTOO.

Студио за татуировки в Стара Загора
Студио за татуировки в Стара Загора

Какво може да се направи в VEAN TATTOO?

Ние не се ограничаваме само с извършването на татуировки, сферата на дейност на майсторите в нашето студио е многостранна, включваща перманентен грим и пиърсинг.

Новите техники и най-добрите консумативи позволяват на специалистите да работят с пълен капацитет, приятно изненадвайки клиентите. Ако искате да станете майстор по перманентен грим или да се научите да правите пиърсинг, ние също ще ви помогнем с обучение и избор на начален набор от материали. За тези, които са се сблъскали с безскрупулни майстори на татуировки, ние ще ви помогнем да премахнете белези от татуировки с помощта на модерно лазерно оборудване.

Студиото за татуировки в Стара Загора VEAN TATTOO отваря врати за своите клиенти всеки ден. Ще се радваме да ви посрещнем като гости и ученици!

Студио за татуировки в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.