Шрифтове за татуировки онлайн | Богат избор от шрифтове за татуировки - VeAn Bulgaria
Онлайн шрифтове за татуировки
Търсиш ли професионален татуист?

Препоръчваме нашите майстори, които ще ви помогнат да създадете индивидуален дизайн, да осигурят безопасност и високо качество на работа.

Онлайн шрифтове за татуировки

Татуировките под формата на текст са много разпространени.

Този стил в татуировките ви позволява да изразите буквално своите мисли или житейска позиция.

Изборът е труден за всеки, който иска да избере фраза, но още по-трудно е да се избере правилният шрифт. Умелият майстор ще намери начин, който да подхожда на всеки, и ще предложи много варианти. Но първо решете кое е подходящо за вас.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки

Стил на шрифта. Как да
избера шрифт за татуировка?

Първо изберете текста, а след това дизайна.

Помислете какъв шрифт ще подхожда на вашия стил на обличане, ценности, хобита и цялостен имидж. С тези данни ще разберете кой вариант е най-удачен. Можете да намерите всички видове шрифтове на нашия уебсайт VeAn Tattoo, да се консултирате със специалист онлайн и да получите помощ.

Отидете в правилната категория: във всеки раздел ще има различни опции. След като изберете шрифт онлайн, можете да се консултирате с нашите майстори, за да прецените как ще изглежда планираната татуировка и дали тя е подходяща за вас.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки

Размер на шрифта

Ако искате да разберете какъв размер ще бъде подходящ, трябва да поставите скица на текста върху областта на приложение.

Може би е по-добре да изберете друга дължина или ширина. Текстът може да започва с малка или голяма буква (ако въвеждате име, държава, град и т.н.).

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки

Цветът на надписа

След като сте наясно какъв точно ще бъде текстът, размерът и шрифтът, е време да изберете подходяща цветова схема.

Вижте дали черна татуировка или някакъв ярко оцветен текст изглежда по-добре. Можете също така да направите комбинация от няколко цвята:

  • Контур, който привлича вниманието;
  • Цветна сянка;
  • Цветови преходи при запълването на буквите.
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
от нашите майстори

Преди окончателното кандидатстване трябва да имате ясна представа за резултата.

Обсъдете с майстора, който ще направи татуировката, текста върху тялото, шрифта, цветовата схема и стила и изберете това, което ви подхожда най-добре.

По този начин можете да получите страхотен резултат. Шрифтовете, показани на нашия уебсайт, са подходящи за всяка област на тялото. По отношение на стила помислете и за съветите на майстор. Може да е готически, графичен, минималистичен или какъвто искате. Помислете за шрифта, дизайна, всички важни детайли и изберете няколко варианта, които са подходящи за вас.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Езикът на надписа

Друг важен фактор за татуировката на текст е неговият език.Не всеки шрифт може да се съчетае с определен език. Затова трябва да изпишете думите или фразите, които искате да напишете, и да прецените как изглеждат в един или друг формат. Можете да разберете предимствата и недостатъците на шрифта, който сте харесали по-рано, и да направите промени, ако е необходимо.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Популярни места за татуиране

Мястото на поставяне на надписа зависи от вашето желание, но има места, които са най-популярни именно за текстови татуировки:

  • Област на китката;
  • Предмишница;
  • На ръката;
  • На крака
  • Област на гърба;
  • Област на шията.Популярна е и областта на гърдите за текстови татуировки: името на любимия човек е изписано в областта на сърцето и са въплътени много други идеи.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Предпочитания за шрифт

Мъжете предпочитат големи букви и дебели линии с рамка (черна или цветна).

Те харесват и по-едри шрифтове.

Момичетата и жените обикновено харесват по-тънки линии. Когато избират татуировка, мнозина искат изискана и фина скица.

Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Шрифтове за татуировки
Цени за шрифтове за татуировки

Не може да се каже точната цена на татуировката наведнъж, тъй като се вземат предвид редица фактори: дължината и ширината на текста, неговият размер, сложността на шрифта.

Вземат се предвид и различните ви специфични желания.

Цената зависи и от броя на използваните цветове. Обичайна практика в много салони е да се променя ценовата политика на различните изпълнители в зависимост от техния опит. Специалистът художник винаги оценява скицата според нейната сложност.

Ако предварително сте определили вариантите на шрифтовете, ще ви бъде по-лесно да работите с майстора. За повече информация се свържете с VeAn Tattoo във вашия град. Винаги сме щастливи да ви помогнем в избора на успешен надпис, който ще ви съпътства цял живот!

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.