Пиърсинг във Варна - VeAn Bulgaria
г. Варна
бул. „Съборни“ 11
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Esil Velieva

Рейтинг: 3,7 (23)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Елисавета Тортопиду

Рейтинг: 3,9 (27)
avatar
Варна Сертифициран Член на тату асоциация

Кристина Мелник

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Варна

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Пиърсинг във Варна

Пиърсингът е украшение, което се поставя в пробитата тъкан на тялото на човека.

В много култури пиърсингът е част от традициите и ритуалите, а може да служи и като израз на индивидуалност или модна тенденция.

Важно е обаче да се помни, че процесът на пиърсинг може да бъде опасен, ако не се извършва от квалифициран специалист и без необходимите мерки за хигиена и стерилизация на инструментите. В резултат на това неправилно извършеният пиърсинг може да доведе до сериозни последици, включително инфекции, възпаления и други усложнения.

Затова, ако решите да си направите пиърсинг във Варна, е важно да се обърнете само към професионални майстори, които работят при максимална безопасност и стерилност. Във «VeAn Tattoo» предлагаме професионални пиърсинг услуги във Варна, като използваме само качествено оборудване и инструменти, както и спазваме строги мерки за хигиена и стерилизация. Обръщаме специално внимание на индивидуалните нужди на всеки клиент и винаги сме готови да отговорим на всичките ви въпроси. Ако се нуждаете от професионален пиърсинг във Варна без странични ефекти, свържете се с нас - ще се радваме да ви помогнем да изразите своя стил и да подчертаете индивидуалността си в безопасна и комфортна атмосфера.

Пиърсинг във Варна
Пиърсинг във Варна

Ако пиърсингът е във Варна
- тогава единствено във "VeAn tattoo"
и никъде другаде

Нашата компания "VeAn tattoo" гарантира на клиентите си високо качество на услугите и безопасност при извършването на всички процедури.

Екипът ни от майстори е с медицинско образование и постоянно усъвършенства уменията си, като посещава фестивали и семинари, за да е в крак с последните тенденции и иновации в света на пиърсинга. Имаме богат опит с различни видове пиърсинг и бижута, включително:

  • Пиърсинг на ушната мида и трагуса и индустриален пиърсинг (пиърсинг, който се извършва само от специалист поради спецификата на процедурата).
  • Пиърсингът на Брид е сериозен, но популярен вид пиърсинг, който украсява моста на носа. Пиърсингът се изпълнява на нивото на очните ябълки и буквално представлява "мост" между тях.
  • Пиърсинг на носа: носна преграда и крило на носа.
  • Пиърсинг на устните, включително медуза, монро и смайл.
  • Пиърсинг на езика, пъпа и зърната.Използваме само оборудване и консумативи с европейско качество и всички процедури се извършват в стерилни условия.

Пиърсинг във Варна

Безопасен пиърсинг във Варна

Дори простите пиърсинг процедури изискват опитни майстори, които знаят как да избегнат неприятни последици като възпаление.

Важно е да изберете внимателно салона за пиърсинг, за да избегнете сериозни наранявания и инфекции.

Ние отдаваме голямо значение на безопасността и хигиената на всеки наш клиент. Нашият екип от майстори дезинфекцира работните си места преди и след всеки клиент, а всички инструменти се използват само за еднократна употреба и се обработват преди употреба.

Елате и се убедете сами във високото ниво на безопасност и чистота в нашия салон.

Пиърсинг във Варна
Пиърсинг във Варна

Безплатна консултация

Дори да знаете какъв вид пиърсинг искате, все пак е важно да обсъдите подробностите с изпълнителя, за да планирате правилно работата и да научите за необходимата подготовка.

Важно е пиърсинговият специалист да е наясно с евентуалните ви алергии, а при по-сложните пиърсинги - с реакцията ви към упойката.

При нас получавате безплатна консултация и индивидуален подход към всеки клиент. Нашите майстори са винаги готови да отговорят на всички въпроси и да ви помогнат да изберете най-добрия вариант за пиърсинг в зависимост от вашите желания и нужди.

"VeAn tattoo" често провежда промоции, отстъпки и томболи, за да направи услугите си още по-достъпни за клиентите. Ако искате да си направите пиърсинг във Варна, следете страниците ни в социалните мрежи, за да сте в крак с новостите и да не пропускате възможността да си направите пиърсинг на изгодна цена!

Пиърсинг във Варна
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.