Ценова листа за VeAn | Татуировки, татуиране, пиърсинг, обучение, премахване - VeAn Bulgaria
Цени
Забележка:
1 За по-подробна информация можете да се обърнете към онлайн консултантите ни.

Минимална цена на татуси от 100 лв
Татуировка от начинаещ татуист (под надзора на водещ татуист) от 50 лв
Забележка:
1 За по-подробна информация можете да се обърнете към онлайн консултантите ни.

Устни 250 лв
Вежди 250 лв
Линия между мигли 250 лв
Забележка:
1 Цена на обици 30 лв
2 За по-подробна информация можете да се обърнете към онлайн консултантите ни.

Уши 50 лв
Меката част на ухо 30 лв
Хрущал 40 лв
Индастриал 45 лв
Трагус 40 лв
Пъп 40 лв
Нос 40 лв
Вежда 40 лв
Език 40 лв
Устна 40 лв
Септум, бридж, смайл, френулум 50 лв
Зърно 60 лв
Зърна 100 лв
Интим 150 лв
Микродермал 150 лв
Забележка:
1 За по-подробна информация можете да се обърнете към онлайн консултантите ни.
2 Изплащане без лихви за всички обучителни програми - със срок от 3 до 6 месеца

Курс тату 1400-2000 лв
Курс пиърсинг 1200-1600 лв
Курс перманентен грим 1000 - 1400 лв
Забележка:
1 Цената зависи от избрания от Вас град. За по-подробна информация,моля обърнете се към вашия онлайн консултант.
2 Всички студенти на VeAn получават 50% постоянна отстьпка

Цена на ден с консумативи От 50 лв.
Цена на месец с консумативи От 500 лв.
Цена на месец без консумативи От 450 лв.

Цени на татуировки

Много фактори влияят на цените на татуировката, като основният момент е изборът на майстор. Ако майсторът е квалифициран и опитен, съответно работата му ще струва повече. Защото доброто качество и майсторската работа на опитен специалист не може да се оцени евтино.

Работите на начинаещи майстори са много по-евтини от тези на опитни професионалисти. Основните критерии, по които специалистът оценява татуировката, са размерът на изображението, сложността на изпълнение и качеството на работата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Изборът на майстора

След научаването на цените за татуировка, много хора си задават въпроса: „да извършите висококачествена работа от професионалист за подходящата цена или да спестите пари и да се регистрирате при начинаещ майстор?“

Важното е да разберете, че изборът на татуист е сериозен процес. Човекът, когото изберете, ще остави работата си върху Вашето тяло за цял живот.

Начинаещ татуист може да ви привлече с дипломи, топло посрещане и достъпни цени за услуги. Но въпросът е има ли опитен специалист пред Вас и какво качество изпълнява той? Заслужава да се отбележи веднага, това не означава, че всички начинаещи в сферата на татуировките работят зле.

И сред тях има готини майстори, които показват добри резултати от висококачествена работа за кратък период от време. За да не сгрешите и да сте сигурни, поискайте портфолиото на майстора и ще се уверите сами в неговия опит.

Сложност на изображението

Колкото по-трудно е изпълнението на изображението, толкова по-висока ще бъде цената му. Следните фактори влияят върху ценообразуването на татуировката: черно-бяло изображение в прост стил; работа с цвят, сложни преходи и създаване на обем.

Вземете например реализма - това е доста сложен стил, който изисква много знания, умения, време и опит. Не всеки майстор се справя добре с този стил, така че ще трябва да помислите внимателно за избора на специалист.

Размер на татуировката

Размерът на изображението също е важен фактор, който влияе върху цената на бъдещата татуировка. За да разберете приблизителната цена, майсторът умножава дължината на рисунката по нейната височина. Полученият резултат от своя страна се умножава по цената на един сантиметър на квадрат. Но тук има един нюанс: колкото по-мащабно е изображението, толкова по-ниска е цената на квадратен сантиметър.

Основната роля играе сложността на изпълнение. Изображение, което има много малки детайли, като правило не се оценява по мащаб, а по сложност. Цената на такава работа ще бъде по договаряне. Майсторът ще може да посочи по-точна сума само когато скицата е напълно готова.

Палитра от използваните цветове и мястото на бъдещата татуировка

Мястото, където ще се покаже рисунката, както и палитрата от използвани пигментни цветове, също оказват влияние върху цената на татуировката. Освен това използването на анестетици незначително, но все пак влияе върху цената. Ориентировъчни цени на татуировка в студио за татуировки «VEAN», можете да намерите по-горе.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.