г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Татуировка в Бургас

Художествената татуировка отдавна не е новост и се среща доста често при много хора.В тази област няма възрастови ограничения, качествено изпълнено изображение изглежда красиво и интересно на всяка възраст. Модата за декориране на тялото с рисунки възникна много отдавна, с течение на времето тази сфера на услугите погълна много нови неща (различни стилове, посоки, техники, разнообразие от цветове и много други). Модерната художествена татуировка ви дава възможност да украсите тялото си с различни изображения с различни цветове и размери, освен това, благодарение на татуировката, можете да скриете различни белези, повреди и други дефекти на кожата. Хората създават изображения на тялото по различни причини:

 • Напомняне за важно събитие;
 • Скриване на дефекта;
 • Подчертаване на индивидуалността;
 • Или просто за красота.Най-важното е да се обърнете към специалист с голям опит и да сте уверени в избора си, защото избирате човек, който ще остави отпечатък върху тялото Ви за цял живот. В Бургас има едно прекрасно студио за татуировки "VeAn", в което персоналът е висококвалифициран и с богат опит в тату индустрията. Обръщайки се към този салон, вие наистина ще попаднете на майсторите на своя занаят, които ще извършат работата качествено и отговорно.

Татуировка в Бургас

Татуировка във "VeAn"

Татуировката в Бургас е много търсена, много хора искат да си направят изображение върху тялото си и търсят подходящи майстори с богат опит за това.Избирайки салон за татуировки "VeAn" вие правите отличен избор - нашият салон се утвърди на високо ниво. Нашият персонал са квалифицирани майстори с престижен трудов стаж, всеки от които обича професията си и непрекъснато развива своите знания и умения, в екипа ни има и служители с медицинско образование. Когато правите татуировка в нашия салон, можете да дойдете със собствена идея или да изберете скица от портфолиото на майстора, можете също да създадете нова скица на рисунката заедно с майстора. Във всеки случай ще получите интересна татуировка, която ще украси само Вашето тяло.

Татуировка в Бургас
Татуировка в Бургас

Нашият салон се грижи за вашата безопасност, така че всички инструменти се дезинфекцират преди започване на работа, оборудването за многократна употреба също се стерилизира.


За работа се използват само качествени материали и препарати. Майсторът подхожда към работата с пълна отговорност, креативност и въображение, всяка негова творба е наситена с любов и е уникален шедьовър. Избирайки скица от предоставеното Ви портфолио, Вие също можете да не се притеснявате, че ще я срещнете на друг човек. Майсторът ще обработи всяко изображение, така че да бъде уникална и неповторима украса на Вашето тяло.

Ако се чудите колко боли да си направите татуировка, трябва да разберете, че всеки човек има индивидуален праг на болка, съответно и процесът се усеща по различен начин. Размерът на изображението и структурата на кожата също играят важна роля. За да се чувствате спокойни и комфортно в нашия салон, има болкоуспокояващи, които ще направят процеса на рисуване върху кожата по-малко забележим.

Можете да направите татуировка във всеки салон, но за да получите уникално изображение с високо качество и без заплаха за здравето, по-добре е да се свържете с квалифицирани майстори. Ако живеете в града, или идвате на гости и искате да си направите татуировка - посетете нашия салон за татуировки "VeAn". Нашите специалисти ще Ви обслужат на най-високо ниво, в спокойна, комфортна обстановка и най-важното в пълна безопасност за Вас. Идвайки в нашия салон, Вие ще получите не само висококачествена художествена татуировка, но и заряд от положителни емоции за дълго време.

Татуировка в Бургас
Татуировка в Бургас
Татуировка в Бургас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС