Пиърсинг в Бургас - VeAn Bulgaria
г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (23)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Пиърсинг в Бургас

Модата прави невероятни неща с хората.


Всяка година, сезон и месец тя диктува нови тенденции и стилове в облеклото, грима, прическите и други услуги. Хората са склонни да имат време да следват новите тенденции и да се превъплъщават в крак с модата. Пиърсингът също е в модния списък и е в огромно търсене.

Тази сфера на услугите не е новина от дълго време, модификацията на тялото е много често срещана при много хора от различни възрастови категории. Най-широко използвани са пиърсингите на уши, пъп, нос и език. Желанието да украсите тялото си с пиърсинг се определя или от личен интерес, или по особен начин да привлечете вниманието на другите. В днешно време има огромен брой салони, в които се практикуват услуги за пиърсинг, при избора на приличен салон е необходимо да се вземе предвид качеството на стерилност и опита на майстора. Ако живеете или временно се намирате в превъзходен град Бургас, тогава за безопасен и висококачествен пиърсинг е по-добре да се свържете с салона за татуировки "VeAn". В този салон тази услуга се извършва от опитни, квалифицирани специалисти с помощта на качествени материали, в специално обособен кабинет и пълна стерилна безопасност.

Пиърсинг в Бургас
Пиърсинг в Бургас

Модификация на тялото в Бургас

Майсторите на нашия салон имат опит с пиърсинг с различна сложност:

 1. Пиърсинг на уши.
  1. Тази услуга включва пробиване на ушите в класически стил, както и на хрущяла и трагуса на ухото. Пробиване на хрущяла се разделя на единична пробиване и пробиване на две места за връзка с щанга.
 2. Пробиване на устни и устна кухина.
  1. Пиърсингът на устните се предлага в няколко стила: монро, ухапване от змия, мадона, медуза, хероин и усмивка. Пробиването на устната кухина включва пробиването на езика, бузите, долните части на лицето.
 3. Пиърсинг на носа.
  1. Пробиват се крилата на носа, преградата, моста на носа и върха на носа.
 4. Пункции на челната зона и веждите.
  1. Веждите се пробиват на различни места и в областта на челото.
 5. Интимен пиърсинг.
  1. При този вид пиърсинг се пробиват зърната и гениталиите. Изглежда красиво, уникално и необичайно. Важно е да се отбележи, че не всички пиърсъри пробиват гениталиите. Дали тази услуга се извършва в салона, проверете при администратора на студиото.
 6. Пробиване на различни части на тялото.
  1. Пиърсинг на тялото под формата на корсет, пиърсинг на пъпа, различни тунели в ушите, езика и устните.
Пиърсинг в Бургас
Пиърсинг в Бургас
Пиърсинг в Бургас

Колко болезнен ще бъде процесът зависи от пробиваемата част от тялото.


Във всяка зона болката се усеща по различен начин, пробиването на ушната мида практически не се забелязва, което не може да се каже за езика, зърната и гениталиите. Също така значителна роля играе прагът на болка на клиента и неговата издръжливост. В кабинета, в който се извършва услугата, има лечебни, дезинфекционни, кръвоспиращи и болкоуспокояващи. Ние се грижим за нашите клиенти и правим всичко за тяхната безопасност и комфорт.

Няма нищо срамно в това да изразите своята уникалност с помощта на пиърсинг, както смятат някои. Висококачествената работа на специалист винаги изглежда много оригинална и красива по свой собствен начин, независимо коя част от тялото ще бъде пробита. Основното е да се обърнете към наистина опитни майстори и да сте сигурни в условията на стерилност и безопасност. Пиърсингът в Бургас се прави най-добре в салона за татуировки "VeAn", където опитът на майсторите, пълната безопасност и висококачествените резултати са гарантирани сто процента.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.