г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Премахване на перманентен грим в Бургас

Перманентен грим е много популярна услуга, търсенето на нея нараства всеки ден все повече и повече, защото всяка жена иска да изглежда красива и добре поддържана, без да отделя много време за това.


Наред с услугата перманентен грим нараства и търсенето на премахването му. Причините, поради които жените искат да се отърват от перманентния грим, са много различни. Това се случва главно, когато майсторът е свършил работата лошо, неправилно избран пигмент, омръзна цвета и други причини. Важно е да разберете, че премахването на перманентния грим изисква специални грижи, като изберете грешен метод - рискувате да навредите на лицето си. В Бургас има чудесен салон за татуировки "VeAn", който се е доказал много в ефективното и най-важното безопасно премахване на перманентния грим.

Премахване на перманентен грим в Бургас
Премахване на перманентен грим в Бургас

Премахване
на перманентен грим във "VeAn"

Процедурата за премахване на пигмент от кожата се извършва от майстори с огромен опит и висока квалификация в тази област.Преди да премахнете перманентен грим, всеки клиент трябва да се консултира с нашите майстори, за да обсъди и разбере всички необходими моменти и да получи подробни препоръки.

Има много методи, чрез които е възможно да се премахне перманентен грим, но не всички от тях са напълно безопасни и ефективни. Премахването на перманентен грим в Бургас, в салон за татуировки "VeAn" се извършва по най-безопасния и ефективен метод - лазерно премахване на пигменти. Този метод има много предимства, тъй като е напълно безопасен за кожата и вашето здраве, безболезнен, доста прост и много ефективен. Нашият салон за татуировки използва само най-новото, скъпо оборудване, което отговаря на всички норми, стандарти и се тества постоянно. Лазерите, използвани от нашите специалисти, премахват перманентен грим с всякаква дълбочина, сложност, размер и възраст. За да премахнете напълно пигмента от кожата, ще са необходими от две до осем процедури, трудно е да се определи точното количество, всичко зависи от биологичните процеси на всеки организъм. Още след първото лазерно третиране пигментът ще изсветли значително. Всеки човек има нужда от различен брой сесии, защото всеки организъм е индивидуален и се държи различно. Сесията се провежда само веднъж месечно, такава почивка между процедурите е необходима за пълното възстановяване на кожата за следващата сесия. Процедурата не трябва да се извършва повече от веднъж месечно - съществува риск от увреждане на кожата, която все още не е възстановена.

Премахване на перманентен грим в Бургас

Важно е да знаете, че е просто нереално напълно да премахнете пигмента от кожата в една процедура, все още няма такива технологии.


Не вярвайте на рекламите, които обещават това. Най-вероятно такива заведения ще използват химикали, които могат да оставят нежелани дефекти под формата на изгаряния или белези. В нашия салон за татуировки майсторите работят за качество и безопасност, клиентите винаги получават желания резултат и препоръчват салон за татуировки "VeAn" на всички свои близки и познати.

Красивото, добре поддържано лице за една жена винаги е на първо място, всяка иска да изглежда ефектно и да привлича вниманието към себе си. С такива услуги като перманентен грим и премахването му трябва да бъдете много внимателни, важно е да стигнете до опитни и квалифицирани специалисти. Много е важно резултатът да е с високо качество и да си струва похарчените пари. За да не бъдете измамени от съмнителни клиники – свържете се с салона за татуировки "VeAn" в Бургас, където висококвалифициран и опитен персонал винаги ще Ви помогне с ефективно и безопасно премахване на перманентен грим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС