Премахване на татуировки в Бургас - VeAn Bulgaria
г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (23)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Премахване на татуировки в Бургас

Художествената татуировка бързо набира популярност от много години, постепенно в тази област се появяват нови стилове, техники, посоки и т.н.Майсторите също се стремят към развитие и усвояват всичко ново, за да повишат своя опит и квалификация. Има много хора, които искат да се татуират, но има и много хора, които искат да се отърват от изображението. Към този въпрос трябва да се подхожда с повишено внимание, тъй като избирайки грешен метод за премахване или неопитен майстор, рискувате да си навредите. За да избегнете нежелани последствия, трябва да се свържете с салон за татуировки "VeAn", който се е доказал в ефективното и качествено премахване на всяка татуировка. В нашия салон работят майстори с богат опит и отлични умения, които са усвоили не само на територията на Украйна, но и извън нейните граници. За всеки клиент се използва индивидуален подход и подробна консултация, което ще позволи на специалиста да проучи проблема по-подробно.

Премахване на татуировки в Бургас

Премахване на татуировки във "VeAn"

Има много реклами за голямо разнообразие от клиники, които обещават да премахнат напълно цялата татуировка с едно посещение.По принцип те използват химичен метод за премахване на пигмента от кожата, но това вече е остаряла технология и освен това не е особено безопасна. Този метод на премахване не носи голяма ефективност, може да увреди кожата и да доведе до последващо лечение. Премахването на татуировки в Бургас в салон "VeAn" се извършва по най-новите технологии, напълно безопасно и безболезнено. Нашият салон е специализиран в най-ефективния метод за премахване на татуировки, а именно с помощта на лазер. Този метод ви позволява да премахнете татуировка от всяка давност и с различни размери само за няколко процедури. Нереално е напълно да се премахне пигментът от кожата за една сесия, за пълно изчезване ще са необходими от 2 до 8 сесии, които се провеждат само веднъж месечно. Такава пауза между процедурите е необходима за възстановяване на кожата до следващия път, за да се избегнат увреждания. Трудно е да се каже точно колко лазерни процедури ще са необходими, никой няма да ви каже точния брой, тъй като следните фактори играят роля в периода на премахване на татуировката:

 • Структура и тип кожа;
 • Състав на пигмента;
 • Давност на татуировката;
 • Биологични процеси в организма.Всеки човек е уникален и всеки изисква различно време за пълното изчезване на рисунка. След приключване на всички необходими процедури, специалистът ще ви предостави допълнителни препоръки и противопоказания. Най-важните точки преди процедурата за лазерно премахване на пигменти са избягването на слънчево изгаряне 14 дни преди и след процедурата и задължителното използване на слънцезащитни средства. След пълното премахване на татуировката е важно да бъдете изключително внимателни, за да не навредите на заздравяването на тази област.

Премахване на татуировки в Бургас
Премахване на татуировки в Бургас

Както виждате, премахването на татуировка също изисква внимание и точност при избора на майстор.


Доверявайки се на съмнителни клиники и неопитни майстори, рискувате не само да губите пари, но и да си навредите. За да избегнат непредвидени обстоятелства, много хора се обръщат към салона за татуировки "VeAn" в Бургас, нашият салон има много положителни отзиви и препоръки. Идвайки при нас, клиентът знае, че се е обърнал към квалифицирани специалисти в областта на премахването на татуировки, уверен е в опита на майсторите и в своята безопасност. Ако имате желание да премахнете татуировка от тялото си - не поемайте рискове, а се свържете само с доверени лица, тогава резултатът наистина ще Ви зарадва.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.