Перманентен грим в Бургас - VeAn Bulgaria
г. Бургас
ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 15
ПН-НД 10:00 19:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Орина Белмас

 • Пиърсинг
 • Консултации за обучение
 • Смяна на обици
Рейтинг: 3,4 (17)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (23)
avatar
Бургас Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Бургас

Дмитрий Никифоров

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Перманентен грим в Бургас

Услугата за перманентен грим се появи отдавна и всяка година набира все по-голяма популярност и е в голямо търсене сред прекрасния пол.За жените услугата перманентен грим е възможност винаги да изглеждате страхотно и да не се страхувате от времето, защото за разлика от козметиката, перманентният грим не се страхува от дъжд или топлина. Няма да изтече или да се размаже в най-неподходящия момент, можете спокойно да посетите басейни, да отидете на море и да знаете, че лицето Ви винаги е в идеален ред. Но винаги трябва да сте внимателни при избора на майстор на перманентен грим. Лицето изисква специални грижи и точност при перманентния грим, в противен случай некачествената работа може само да развали целия Ви външен вид и ще трябва да потърсите специалист по премахване на перманентен грим, с който също трябва да бъдете изключително внимателни.

За да направите качествен, спретнат перманентен грим и да не съжалявате за похарчените пари, свържете се с салона за татуировки "VeAn", който има много положителни препоръки в тази сфера на услугите.

Перманентен грим в Бургас
Перманентен грим в Бургас
Перманентен грим в Бургас

Перманентен грим във "VeAn"

Перманентен грим в Бургас винаги е много търсен и прекрасният пол се обръща към салона за татуировки "VeAn", който е спечелил доверието му с ефективна и качествена работа.Майсторите на нашия салон имат богат опит в перманентния грим и са висококвалифицирани специалисти. Целият ни персонал непрекъснато се развива, посещавайки всички възможни курсове и семинари, за да подобри своите умения и да придобие нови знания и умения. Добрият майстор винаги трябва да се развива, иначе работата му няма да бъде пълноценна. Майсторите на нашия салон овладяват напълно всички техники за нанасяне на перманентен грим върху всяка част от лицето (устни, клепачи, вежди), резултатът от работата винаги носи само радост на клиента.

Перманентен грим в Бургас
Перманентен грим в Бургас

В нашия салон е обособено специално помещение за перманентен грим, което разполага с цялото необходимо оборудване, инструменти, материали и препарати, необходими за работа.


Стаята отговаря на всички стандарти за здраве и безопасност. Оборудването, инструментите и материалите за работа трябва да бъдат подложени на пълна стерилизация. За работа се използват само висококачествени препарати и материали. Нашият салон за татуировки се грижи за пълната безопасност на нашите клиенти. Трябва да отбележим, че се погрижихме и за комфорта. Процедурата за нанасяне на татуировка може да бъде придружена от болка, която всеки човек изпитва по различни начини. Прагът на болката на човек играе важна роля, затова в нашия салон за татуировки винаги има ефективни болкоуспокояващи, с помощта на които процедурата е по-малко забележима. След процедурата специалистът ще даде необходимите препоръки за грижа за зоната, където е направена перманентна татуировка.

Всяка жена винаги се стреми да изглежда страхотно. Услугата за перманентен грим ефективно им помага в това, защото с нейна помощ можете не само да се гримирате в продължение на много години, но и да скриете различни дефекти на лицето. Висококачественият перманентен грим винаги изглежда спретнат и естествен, такава работа оправдава опита и уменията на майстора на татуировките. Радостен клиент, който е напълно доволен от работата на майстора, е най-добрата награда за специалист. В Бургас студиото за татуировки "VeAn" работи изключително върху качеството и ефективността, Вашите положителни отзиви и радостта от очаквания резултат са важни за нас. Елате в нашия салон и вземете най-висококачественния перманентен грим, нашите майстори винаги са готови да Ви предоставят услугите си.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.