Татуировки в Стара Загора | Най-добрите майстори на града в студиото VEAN - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Татуировки в Стара Загора

Вероятно няма да сгрешим, ако кажем, че всеки трети човек има поне една, дори и малка, татуировка.

И това не е чудно, защото татуировката е най-популярният начин за художествена промяна на тялото в целия свят. С нейна помощ човек може да демонстрира своята индивидуалност, да отрази житейската си позиция или да разкаже за страстта си към нещо.

За някого това е спомен за важно събитие или дата, за някого просто ярък щрих в образа. За някого е важно да вложи смисъл в татуировката, а някой просто иска красота. Във всеки случай, ако мечтаете за стилна и цветна татуировка, имаме удоволствието да ви поканим да посетите салон VEAN TATTOO в Стара Загора.

Татуировки в Стара Загора

Нашите предимства

Студиото VEAN TATTOO ще бъде най-добрият избор за татуировки в Стара Загора поради една проста причина - нашият екип.

При нас работят само най-добрите специалисти и квалифицирани майстори, които наистина обичат това, което правят. Освен това всеки наш служител има медицинска диплома, следователно:

  • Притежава необходимата медицинска подготовка;
  • Много добре запознат с анатомията и физиологията на човека;
  • Може лесно да се справи с анестезия, ако е необходимо.Също така си струва да се отбележи, че нашите майстори никога не пропускат възможността да развият и подобрят своите умения. Желанието да развиете своя художествен талант, безупречен вкус, както и да научите нови техники за татуировки - това е всичко за нашия екип. Именно поради тази причина посещението на различни тату фестивали и участието в международни състезания е неизменна част от работата им. И многобройните сертификати и дипломи са доказателство за това. Ще имате възможност да си направите татуировка в Стара Загора в абсолютно всякакъв стил. Нито минимализмът, нито неотрадишъналът, нито реализмът, нито дори black work няма да бъдат проблем за нашите специалисти. Всеки може да получи желания резултат.

Татуировки в Стара Загора
Татуировки в Стара Загора

Няколко причини, поради които трябва да изберете студиото за татуировки VEAN в Стара Загора

Има няколко причини да посетите нашето студио и да станете наш клиент:

  • Ние използваме само модерно оборудване и висококачествени европейски консумативи.
  • Хигиената е на най-високо ниво. Ние безусловно спазваме всички санитарни норми в работата си. Работното място и използваното оборудване се подлагат на щателна обработка преди и след всеки клиент. За татуировките използваме инструменти за еднократна употреба, които се отварят и обработват само в присъствието на клиента.
  • Индивидуален подход. Преди сеанса майсторът провежда безплатна консултация, на която можете не само да обсъдите всичките си желания относно бъдещата татуировка, но и да му разкажете за индивидуалните особености на тялото си, наличието на алергии и др. Също така нашите майстори с удоволствие ще отговорят на всички ваши въпроси и ще разсеят съмненията и страховете ви, ако има такива.
  • Възможност да се запознаете с портфолио от произведения на майсторите от мрежата салони VEAN TATTOO в различни стилове и да изберете идеалната скица за себе си.
  • Цена за публиката. Цената на нашите услуги е публично достъпна на нашия уебсайт, така че можете да се запознаете с нея по всяко време.Също така е важно да знаете, че мрежата от салони VEAN TATTOO в Стара Загора (и не само) много често провежда промоции за своите клиенти. Препоръчваме Ви да се абонирате за нашите официални страници в социалните мрежи и да следите за промоционални оферти. Специалните предложения, отстъпки и тегления не са рядкост в нашите салони. Ето защо нашите клиенти имат възможност да се сдобият с красива, и най-важното - качествена татуировка в Стара Загора на най-изгодни цени.

Татуировки в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.