Перманентен грим в Стара Загора | Вежди. Устни. Корекция - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Перманентен грим в Стара Загора

Перманентният грим е модерна и доста популярна услуга, която не само помага да се спести много време всяка сутрин, но и често помага за решаването на много естетически проблеми.

С помощта на правилно подбран перманентен грим е възможно да се скрият белези и охлузвания, да се измести акцентът от бръчките, да се изравни асиметрията на цялото лице или на отделна зона.

Лицето ви може да изглежда по съвсем различен начин благодарение на сполучливия грим, точно както при перманентния грим. Квалифицираният майстор ще ви помогне да скриете дребни несъвършенства на кожата или асиметрията на устните или веждите, да подмладите визуално лицето си или да добавите някои ярки цветове и сполучливи акценти.

Перманентен грим в Стара Загора

Какви видове перманентен грим се извършват във VEAN TATTOO?

Имате нужда от корекция на определени части или искате да подобрите външния си вид?

Ние сме готови да ви предложим:

  • Татуиране на устни (грим в техниката на акварелни устни и нюдови устни);
  • Перманентен грим на вежди и клепачи (класическа стрелка, стрелка с разстилане и интерлаш - запълване на междувеждието).Ако търсите перманентен грим в Стара Загора, непременно трябва да ни посетите, като си запишете час за консултация. Първата ни консултация е безплатна и с удоволствие ще ви помогнем да изберете формата и цвета на бъдещия си перманентен грим.

Перманентен грим в Стара Загора
Перманентен грим в Стара Загора

Защо трябва да дойдете на консултация

На първо място е важно да знаете, че всеки човек усвоява пигмента по различен начин, така че майсторът преди процедурата трябва да познава типа на кожата ви и нейните естествени характеристики, които могат да повлияят на качеството на процедурата.Освен това е много важно да се направи предварително "напасване" - да се избере формата и да се подбере цветът на пигмента, така че вашият перманентен грим да изглежда красив и естествен, а формата да подчертава предимствата и да скрива недостатъците.

Освен това на консултацията ще можете да се запознаете с майстора, което ще ви помогне да се отървете от страха от процедурата (ако имате такъв). Майсторите от своя страна ще могат да осигурят индивидуален подход за всеки клиент, защото след запознанството много по-точно могат да определят от какво точно се нуждаете, за да ви осигурят максимален комфорт.

Перманентен грим в Стара Загора

Ако искате перманентен грим в Стара Загора, тогава VEAN TATTOO е мястото, където трябва да бъдете.

Ние не само знаем какви са актуалните тенденции в перманентния грим, но и сме събрали най-добрите майстори на татуиране, за да осигурим перфектен резултат за всеки клиент.

Всеки от нашите майстори може да се похвали с множество дипломи, доказващи квалификацията му, и не се спира пред постигнатото, което може да се разбере от обемните портфолиа. Освен това всички те имат медицинско образование. Нашите майстори актуализират знанията си и усъвършенстват уменията си, като посещават фестивали за повишаване на квалификацията.

Перманентният грим в Стара Загора в студио VEAN TATTOO е свързан с висока квалификация и най-добър резултат. Всички материали и инструменти, използвани в работата, са само от най-високо качество. Консумативите и материалите са с европейско качество, всички игли разопаковаме непосредствено преди клиента, така че можете да сте сигурни в тяхната чистота и стерилност. Работните повърхности се обработват и дезинфекцират преди всеки нов клиент, защото ние се грижим за вашето здраве и безопасност.

Не забравяйте да поддържате връзката с нас и да се абонирате за страниците ни в социалните мрежи, защото салони VEAN TATTOO често провеждат томболи, тематични и празнични промоции, както и интересни отстъпки, които ще ви помогнат да получите желаната процедура на най-приятна цена. Не пропускайте шанса си да се сдобиете с перфектния перманентен грим в Стара Загора при най-изгодни условия!

Перманентен грим в Стара Загора
Перманентен грим в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.