Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лазерно премахване на
перманентен грим в Стара Загора

Имайки история на тъжен опит от взаимодействие с неуспешни майстори на перманентен грим, се формира силно желание - да се отърват от „грешките“, които са направили.

Ако неуспешна татуировка на тялото може да бъде скрита с помощта на дрехи, тогава с лицето ситуацията е различна, тъй като перманентният грим няма да изчезне сам, следите му ще трябва да бъдат внимателно и дългосрочно елиминирани. Днес най-ефективният начин за справяне с неуспешните татуировки е лазерът. По този въпрос обаче могат да възникнат трудности, тъй като не всички салони за красота са оборудвани с професионално оборудване. Препоръчваме премахване на перманентен грим в Стара Загора само в салон VEAN TATTOO. Защо? Ние сме готови да отговорим на този въпрос.

Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора

Салон VEAN - решението на
всички перманентни проблеми

Често препоръчваме нашите майстори на перманентен грим като най-добрите специалисти в индустрията за красота, които могат да добавят ярки цветове към вашия външен вид, без да допускат творчески и технически грешки.

Ако на този етап само мечтаете да се отървете от последствията от перманентния грим по лицето си, то препоръчваме и нашите специалисти, които се занимават с лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора.

С помощта на безплатна консултация можете да зададете на специалист всички ваши въпроси и да получите изчерпателни отговори въз основа на научни изследвания. Средно за отстраняване на последствията от трайното лечение са необходими от 2 до 6 процедури. Броят на сеансите зависи от: зоната, която покрива шарката, нейната „възраст“, ​​пигмент и цвят, както и анатомичните особености на вашата кожа.

В нашия салон се спазват всички санитарни и хигиенни стандарти. Можете да разчитате на:

  • Използване на модерна лазерна апаратура.
  • Саниране на работното място преди и след процедурата.
  • Комфортна, спокойна среда.
  • Използване на индивидуални консумативи с европейско качество.
  • Отваряне и обработка на инструменти в присъствието на клиента.
  • Достъпна ценова политика.
  • Специални оферти за редовни клиенти.След премахване на татуировка в Стара Загора при желание може да нанесете нов дизайн, съобразен с всички стандарти за качество. Всеки майстор в нашия салон е талант, така че си струва да помислите за възможността да си сътрудничите с истински професионалисти.

Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора
Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора

Рехабилитационен период

Факт е, че нашите специалисти са истински експерти в премахването на перманентен грим.

Но за бързо възстановяване и пълна регенерация на кожата трябва да следвате препоръките за домашна грижа. За да направите това, можете да закупите продукти за грижа в салона VEAN TATTOO. Омекотяването и овлажняването на третираната зона, нейната антисептична обработка е основа за рехабилитационния период.

Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора

Как да се запиша за консултация?

За да направите това, можете да се свържете с администратора на салон VEAN TATTOO по телефона или да оставите заявка на уебсайта, след което те ще ви пишат, за да договорите датата и часа на посещението.

По време на консултацията ви съветваме да обясните на майстора цялата същност на ситуацията, без да скривате подробностите. Пълната картина ще помогне на специалиста да избере правилната тактика за премахване на следи от постоянна коса, като минимизира последствията за кожата.

Премахването на перманентен грим в Стара Загора за няколко сесии, без болка, под ръководството на най-добрите специалисти, елиминира риска от негативни последици за здравето на клиента. Можете да премахнете не само перманентен грим, но и татуировка. Мрежата от салони VEAN предлага огромен списък от процедури за боди арт индустрия. Радваме се да Ви приветстваме в нашето студио!

Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора
Лазерно премахване на перманентен грим в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.