Пиърсинг в Стара Загора | Вежди. Устни. Пъп. Уши - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Пиърсинг в Стара Загора

Индивидуалността не е само на мода напоследък, а е водеща тенденция от поколения насам.

А една от възможностите за изразяване на себе си и подчертаване на собствения стил е пиърсингът. Многото варианти, видове и популярни места за пиърсинг, както и уникалните и разнообразни бижута за пиърсинг, ще позволят на всеки да избере своя уникален стил, дори и да става въпрос само за обикновен пиърсинг на ухото.

Но дори пиърсингът на ушната мида, който се смята за най-простия пиърсинг, което предизвиква донякъде пренебрежително отношение към него, трябва да се извършва на специално място. В края на краищата, често заради такива пиърсинги, направени от неспециалисти, могат да се развият възпалителни процеси, инфекция, нагнояване и други подобни. Погрижете се за здравето си и когато търсите специалист, който да ви направи пиърсинг в Стара Загора, обърнете се към VEAN.

Пиърсинг в Стара Загора

Какво предлагаме?

VEAN TATTOO е мрежа от салони в цял свят, която се занимава професионално с различни модификации на тялото и предлага качествени услуги от квалифицирани специалисти.Ако търсите пиърсинг в Стара Загора, непременно трябва да посетите VEAN TATTOO, защото тук можете да си направите практически всички пиърсинги, познати днес: пиърсинг на ушната мида, трагус, индъстриал, бридж, септум, крило на носа, медуза, монро, усмивка, пиърсинг на език, пъп, зърно.

Разполагаме с квалифицирани специалисти, професионалисти, които имат богато портфолио от собствената си работа, както и всички наши магистри имат медицинско образование. Затова можете да сте сигурни, че ще попаднете в сигурните ръце на опитен майстор на пиърсинг.

При нас ще си направите най-добрия пиърсинг в Стара Загора и ще получите безплатна квалифицирана консултация и помощ при избора на вида пиърсинг, ако все още не сте решили за него, избор на бижута и продукти за индивидуална грижа, които можете да закупите и в нашия салон. Освен това винаги ще бъдете в крак с тенденциите при нашите специалисти, тъй като те посещават тематични фестивали, за да повишават квалификацията си и да практикуват новостите в областта на пиърсинга.

Пиърсинг в Стара Загора
Пиърсинг в Стара Загора
Пиърсинг в Стара Загора

Ние се грижим за безопасността

Квалифициран персонал и най-добрите майстори са готови да ви направят пиърсинг в Стара Загора в удобно за вас време и в частта от тялото, където искате да направите пиърсинг - това е всичко за VEAN TATTOO.

Освен това сме загрижени за вашата и нашата безопасност, затова салонът се почиства постоянно, работните повърхности са стерилизират след и преди пристигането на всеки нов клиент. В работата си използваме само висококачествени професионални материали с европейско качество, а всички консумативи и материали за еднократна употреба са в индивидуални опаковки и се отварят от майстора директно пред клиента.

Пиърсинг в Стара Загора

Запознанство: необходимо ли е?

Недвусмисленият отговор е "да!", особено ако планирате да си направите сложен пиърсинг или сте притеснени преди пиърсинга.

Струва си да отидете на консултация, ако имате съмнения или не сте избрали мястото за пиърсинга. Майсторът ще ви посъветва и ще ви помогне да вземете решение или да се справите със страха. Освен това специалистът ще може да определи типа на кожата ви и нейните особености, както и да ви каже какви стъпки трябва да предприемете, за да се подготвите за пиърсинга. Безплатната консултация ще ви позволи не само да се запознаете с майстора, но и ще ви осигури индивидуален подход.

Не забравяйте да се абонирате за нашите новини в удобна социална мрежа, за да не пропуснете промоциите и тегленията, които мрежата от салони VEAN TATTOO провежда редовно. Възползвайте се от възможността да получите желания пиърсинг на много по-изгодна цена.

Пиърсинг в Стара Загора
Пиърсинг в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.