Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора - VeAn Bulgaria
г. Стара Загора
ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 70, 6000 Център
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Стара Загора

Ренат Драганов

Рейтинг: 5 (20)
avatar
Стара Загора

Карина Ворник

Рейтинг: 5 (20)
Посети ли ни вече? Моля оценете.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лазерно премахване на
татуировки в Стара Загора

Намирането на вашия идеален майстор на татуировки или скица е истински успех.

Но не винаги е възможно да направите правилния избор от първия път. Следователно услугата за премахване на татуировка с лазер е не по-малко търсена от услугата за прилагане на татуировка. Най-добрият начин да направите лазерно премахване на татуировки в Стара Загора е да се свържете с веригата салони VEAN TATTOO. Гарантираме ви безопасен и ефективен подход за премахване на неуместни или неуспешни татуировки.

Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора

Причини за премахване на татуировка

Всеки знае много добре, че нанасянето на изображение върху кожата е многократно по-лесно, отколкото след това да се премахне.

Затова всеки майстор винаги изяснява дали е било умишлено решението да се направи този вид модификация на тялото. Въпреки това, причините за премахване на татуировка може изобщо да не зависят от „балансираността“ на решението. Най-често това е:

 1. Промени в теглото.
  1. Внезапната загуба или наддаване на тегло може да изкриви картината, правейки я непривлекателна.
 2. Загуба на уместност.
  1. Татуировката вече не е модерна или не носи семантичното натоварване, вложено в нея.
 3. Дрескод.
  1. Много престижни компании не приемат служители с татуировки по видимите части на тялото.
 4. Мнение на близки.
  1. Вашето решение не трябва да зависи от другите, но, за съжаление, много често близки хора стават „мотиватори“ за премахване на татуировки.
Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора
Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора

Защо да изберете салон VEAN за лазерно премахване на татуировки в Стара Загора?

Има няколко добри причини за това:

 1. Индивидуален подход.
  1. Специалистите задължително ще ви изслушат преди процедурата и ще отговорят на всички ваши въпроси, ще ви разкажат подробно как протича целият процес и ще разсеят всичките ви страхове относно процедурата по отстраняване. Необходима е и консултация, за да разберете дали имате алергии или други характеристики на тялото, за които трябва да знаете предварително.
 2. Качество.
  1. В мрежата от салони „VEAN” не е нужно да се притеснявате за вашата безопасност. Използваме само модерно оборудване, както и материали и консумативи с европейско качество.
 3. Стерилност.
  1. Хигиената и чистотата са наш основен приоритет. Можете да бъдете сигурни, че по време на процедурата ще бъдат спазени всички санитарни норми. Всеки майстор обработва работното място преди и след всеки клиент, както и използва еднократен инструмент, който се разпечатва и обработва само в присъствието на клиента.
Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора

Процедурата за лазерно премахване на татуировки в Стара Загора включва унищожаване на предварително въведен под кожата пигмент с лазерно лъчение.В резултат на тази процедура частиците от унищожен пигмент излизат заедно с изтичането на лимфа. Тази процедура е абсолютно безопасна и не оставя белези. Но трябва да разберете, че приятните неща не са достатъчни и татуировката не може да бъде напълно премахната за една процедура. Пълното премахване на татуировка обикновено отнема от 2 до 6 сесии. Броят им зависи от:

 • Цвят и качество на въведения пигмент;
 • Дълбочина на въвеждане на пигмента;
 • Време, изминало от поставянето на татуировката;
 • Индивидуални характеристики на организма на клиента.Точният брой сесии се определя от майстора след консултация.

Трябва да се каже, че лазерното отстраняване може да бъде противопоказано за определена категория хора, например бременни жени, както и хора с кожни или сърдечно-съдови заболявания.

Ако сте използвали услугата лазерно премахване на татуировки в Стара Загора в салона на мрежата VEAN, тогава нашите майстори с удоволствие ще ви посъветват как да се грижите правилно за областта на кожата, където е извършена процедурата. Освен това ще имате възможност да закупите всички необходими продукти за грижа на най-добри цени.

Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора
Лазерно премахване на татуировки в Стара Загора
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.