Татуировки в София - VeAn Bulgaria
г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

 • Тату
 • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Татуировки в София

Татуирането е начин да изразите своята индивидуалност, силен характер и оригиналност.

Във всяка картинка и мястото, което е избрано за нейното нанасяне, дори има специално значение, което със сигурност ще разкажете на уважаващия себе си художник. Но едва в днешно време умението за татуиране се доближава максимално до изкуството, като намира израз в много стилове.

Нашите майстори на татуировки в София перфектно владеят всички познати стилове и техники, за да създават истински шедьоври на тату изкуството, а също така и постоянно се усъвършенстват, като редовно повишават уменията си и посещават всякакви фестивали и обучения. Освен това можете да сте сигурни не само в качеството на работата, но и в безопасността: нашите специалисти са медицински обучени, а всички инструменти са за еднократна употреба, разопаковани и обработвани директно пред клиента.

Татуировки в София
Татуировки в София
Татуировки в София

Татуировки в София - популярни техники

Днес е трудно да се открои една или дори няколко от най-популярните техники за татуировки в София, тъй като всички наши клиенти са уникални и това се отразява и на техните татуировки.

Също така много стилове, като например стиймпънк, са достатъчно нови, за да станат широко популярни. Но ние сме се опитали да изберем онези стилове, които са предпочитани от по-голям брой хора:

 • Минимализъм. Въпреки липсата на детайли и малката палитра от използвани цветове, този стил е широко популярен. Лаконичните минималистични татуировки привличат вниманието и възбуждат въображението, а значението на такава татуировка е много по-дълбоко, отколкото може да изглежда на пръв поглед, и често е известно само на нейния собственик;
 • Нео традиционна
 • Реализъм
 • БлекуъркНашите майстори на татуировки в София работят във всички стилове и са готови да създадат перфектната скица за всеки клиент, като се съобразят с неговите желания и предпочитания.

Татуировки в София

Ако искате да си направите татуировка в София, тогава само във "VeAn tattoo"

Освен очевидните причини - уменията на нашите специалисти и репутацията на салоните за татуировки "VeAn tattoo", има още няколко причини, поради които трябва да изберете нас:

 1. Модерни инструменти.
  1. Само модерно оборудване и технологии за татуиране - ние непрекъснато се усъвършенстваме и използваме само най-доброто за нашите клиенти.
 2. Висококачествени материали.
  1. Подбираме най-добрите бои, анестетици и правим всичко за комфорта на всички и ненадминатите резултати.
 3. Безопасността е на първо място.
  1. Всички повърхности се обработват неизменно преди и след всеки клиент. Нашите майстори използват само инструменти за еднократна употреба, в които можете да се убедите сами, защото те се отпечатват и обработват само пред вас.
 4. Индивидуален подход.
  1. Нашите специалисти са готови да въплътят всички ваши идеи в перфектна татуировка, създадена специално за вас, която искрено се надяваме да ви радва дълги години.


Винаги можете да получите безплатна консултация, преди да вземете окончателно решение, и да получите цялата необходима информация. Независимо дали се чудите къде да си направите татуировка, избирате стил, проектирате дизайн или просто искате да разговаряте от сърце, за да разберете дали ви боли - ние с удоволствие ще разсеем съмненията ви и ще ви помогнем.

Татуировки в София
Татуировки в София

Кой обича смел човек?

Късметът, разбира се. Ако сте достатъчно смели, за да изразите богатството на вътрешния си свят чрез уникална татуировка, имате голям шанс да спечелите една от нашите редовни рисунки.Мрежата от салони “VeAn tattoo” често организира празнични тегления, интересни промоции и отстъпки. За да не пропуснете това събитие - последвайте ни в социалните мрежи и не забравяйте: късметът може да ви се усмихне по всяко време, най-важното е да му повярвате!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.