Пиърсинг в София - VeAn Bulgaria
г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

 • Тату
 • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Пиърсинг в София

Днес има много начини да разкрасите тялото си, да демонстрирате своята уникалност и да изразите себе си, а един от най-популярните методи е пиърсингът.

Пиърсингът се използва от много отдавна, и то от хора в много различни части на света. Той е означавал различни неща: класа или каста, възраст и други значения, но днес е популярен сред младите хора като форма на себеизразяване, мода и индивидуалност.

Пиърсингът се прави на различни части на тялото, но предпочитани са ушите, носът, веждите и пъпът. За него се използват различни материали: злато, сребро, хирургическа стомана, пластмаса. Освен обичайните места за пиърсинг, има и по-пикантни, а да си направите всеки пиърсинг, който ви харесва в София, можете в нашия салон.

Най-важният момент в този случай е безопасността, която нашият салон гарантира на 100%. Ако търсите професионален пиърсинг в София, то определено трябва да отидете във “VeAn tattoo”. Ние се грижим не само за репутацията си, но и за всеки отделен посетител.

Пиърсинг в София

Професионализъм и безопасност

В нашия салон работят само професионални служители с богат опит и медицинско образование, които непрекъснато усъвършенстват уменията си, като редовно посещават фестивали за повишаване на квалификацията.

Всички наши материали, оборудване и консумативи са с най-високо европейско качество и са надлежно стерилизирани. Работното място се дезинфекцира винаги след и преди всеки нов клиент, а инструментите за еднократна употреба се отварят и обработват непосредствено пред клиента преди манипулацията. Можете да бъдете сигурни в безопасността на всяка процедура, независимо от вида пиърсинг, който сте избрали за себе си. Най-безопасният пиърсинг в София е VeAn Tattoo, а ние разполагаме с широка гама от услуги, в които всеки може да намери перфектния вариант да се поглези.

Пиърсинг в София
Пиърсинг в София
Пиърсинг в София

Нашите услуги

Освен с най-популярните пиърсинг обекти, нашите майстори имат богат опит и в по-необичайните.

Поради тази причина можете да поискате всякакъв вид пиърсинг, дори и най-ексклузивните, които ще направим за вас по най-добрия възможен начин.

Предлагаме следните услуги на нашите клиенти

 • Пиърсинг на ушната мида;
 • Трагус;
 • Индъстриал;
 • Бридж;
 • Септум;
 • Пиърсинг на крилото на носа;
 • Медуза;
 • Монро;
 • Смайл;
 • Пиърсинг на езика;
 • Пиърсинг на пъпа;
 • Пиърсинг на зърната.Можете също така да получите консултация с нашите експерти, за да изчислите цената, да прецените плюсовете и минусите, да разберете какви са тенденциите в пиърсинга в София и да изберете идеалния вариант за вас.

Пиърсинг в София

За какво е необходима консултация?

Дори и да знаете къде точно искате пиърсинг и вече да сте избрали какъв, важно е да се консултирате със специалист за безопасността на процедурата, да уточните нюансите на изпълнение, грижите, да научите всички предимства и недостатъци, особеностите на грижата за пиърсинга, да изберете материал.

И просто да общувате, за да разберете, че можете да се доверите на своя майстор.

Предлагаме безплатна консултация, за да можете да вземете информирано решение, да се запознаете с майстора и да уточните всички необходими подробности.

Пиърсинг в София
Пиърсинг в София
Пиърсинг в София
Даряване на подаръци

"VeAn Tattoo" е популярна верига салони в Европа, известна с високото качество на услугите си.

Ние обичаме нашите клиенти и какъв по-добър начин да покажем любовта си от хубави подаръци?

Имаме текущи тегления, промоции и празнични отстъпки, които могат да ви помогнат да осъществите мечтите си за пиърсинг много по-скоро. За да сте в крак с всички наши новини и бонуси, не забравяйте да се абонирате за любимите ни страници в социалните мрежи - това ще ви помогне да не пропуснете нищо.

Винаги сме на разположение по телефона и чрез месинджър, така че се свържете с нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.