Перманентен грим в София - VeAn Bulgaria
г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

 • Тату
 • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Перманентен грим в София

Жените нямат равни на себе си в стремежа си към красота и съвършенство, както и в постигането на тази цел.

Перманентният грим (татуирането) представлява въвеждане на пигмент под горния слой на епидермиса за създаване на постоянен тон (в случая на устните и веждите) или по-наситен цвят (както в случая на стрелките или междумиглите).

“VeAn tattoo” предлага качествен перманентен грим в София от водещи специалисти в областта. Нашите майстори са в състояние не само да допълнят и подобрят вашия образ по-изразително, но и да помогнат за прикриването на малки недостатъци (неравен контур на устните, малки белези и други). Всички наши майстори имат медицинско образование и непрекъснато усъвършенстват уменията си, като посещават специализирани курсове и фестивали.

Нашите услугиРазполагаме не само с най-добрите майстори в тази област, които ще сбъднат мечтите ви, но и с най-търсените процедури, които са популярни в цял свят.

Перманентен грим в София

Перманентен грим в София от “VeAn tattoo”:

 1. Перманентен грим на устни.
  1. Можете да изберете перманентен грим на устните точно в техниката, която ви харесва най-много: контурен грим на устните, контур със сенки, 3D техника, акварел или голи устни. Нашите майстори ще изпълнят всяко ваше желание, ще ви помогнат да коригирате контура на устните, да коригирате асиметрията, да скриете малки белези или пигментни петна. Перманентният грим в София "VeAn tattoo" е и възможност да избегнете помощта на пластичен козметик.
 2. Вежди.
  1. Перманентният грим на вежди в техниката "прахово покритие" изглежда възможно най-естествено, което я прави много популярна. Но малцина се досещат какви магически възможности открива тази техника: изравняване на асиметрията на веждите, корекция на формите на веждите, визуален лифтинг и подмладяване на лицето (дори без ботулинова терапия) благодарение на повдигането на ъглите на веждите. Веднъж опитали, никога повече няма да искате да промените избора си.
 3. Стрелки.
  1. Меки стрелки със засенчване, за да омекотите погледа и да го направите по-изразителен, или класическа строга стрелка - изборът е ваш, но нашите майстори ще ви помогнат да направите избора, който ще ви пасне идеално.
 4. Запълване на пространството между миглите.
  1. Възможни са и комбинирани варианти, например между миглите, преминаващи в малка стрелка, която ще помогне за визуалното уголемяване на очите. Тази техника е подходяща дори за представителките на нежния пол, които не могат да си позволят широка стрелка поради особеностите на горния клепач.

Всички материали, използвани от нашите майстори, са от най-високо качество, инструментите са за еднократна употреба и се дезинфекцират преди и след всяко посещение. Ние се грижим за всеки клиент, както можете да се убедите сами: инструментите се разопаковат и обработват пред вас.

Перманентен грим в София
Перманентен грим в София
Перманентен грим в София

Защо е важна консултацията?

Преди всяко лечение специалистът трябва ясно да определи нуждите на клиента, както и да проведе тестове - да очертае формата на бъдещата татуировка, да разбере как кожата възприема пигмента, да опознае клиента и да спечели доверието му.

Ето защо първата консултация е много важна, за да помогне да се вземе решение и да се разсеят всички съмнения.

Перманентен грим в София

И още малко приятни неща...

Перманентният грим в София от "VeAn tattoo" винаги е свързан с майсторство, безопасност и, разбира се, с перфектен резултат за всеки клиент.В допълнение към качеството на услугите, ние винаги предлагаме на нашите клиенти много повече - постоянно организираме промоции, рисунки и празнични намаления. Затова не забравяйте да се абонирате за страниците ни в социалните мрежи, за да сте в крак с нашите новини.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.