Премахване на перманентен грим в София - VeAn Bulgaria
г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

  • Тату
  • Перманентен грим
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лазерно премахване на
перманентен грим в София

Перманентният грим е чудесно решение за съвременната жена, което ще ѝ помогне да изглежда винаги добре поддържана без много време и финансови разходи.

В днешно време техниките за перманентен грим са достигнали толкова високо ниво, че работата на професионалиста изглежда максимално естествена и привлекателна. Но за съжаление, това не винаги е било така. Съществуват редица причини, поради които клиентите се нуждаят от лазерно премахване на перманентен грим в София. Назоваваме няколко от най-популярните причини:

  • Лошо изпълнена работа, която изглежда неестетично;
  • Перманентният грим е почти невидим или има празни места без пигмент;
  • Формата, цветът или нюансът на пигмента не са правилни;
  • Поради увеличаване или намаляване на теглото перманентният грим е загубил формата си и трябва да бъде преоформен.Лошо качество на пигмента или нарушение на технологията на перманентния грим - каквато и да е причината за необходимостта от лазерно премахване на перманентен грим в София, необходимо е да се обърнете към специалист.

Премахване на перманентен грим в София

Защо трябва да се обърнете към “VeAn”?

Нашите майстори, които извършват лазерно премахване на перманентен грим в София, имат богат опит в прилагането на перманентен грим, което им дава несъмнено предимство при премахването на татуировки.Кожата на лицето е по-деликатна и чувствителна, особено на устните и около очите, а лазерното премахване на перманентен грим не е най-приятната процедура и изисква спазване на правилата за безопасност. Ето защо трябва да се обърнете към специалист с богат опит и медицинско образование (в идеалния случай), който ще ви помогне да направите курса възможно най-удобен, да изберете продуктите си за грижа (които можете да закупите в нашия салон) и анестетиците.

Преди да започнете курс за лазерно премахване на перманентен грим в София, е необходимо да се консултирате с майстора, да определите нуждите и характеристиките на кожата. В зависимост от състоянието на татуировката и индивидуалните особености на тялото може да са необходими от два до шест сеанса, за да се премахне напълно перманентният грим от кожата. Винаги съобразяваме лечението с всеки отделен клиент.

Премахване на перманентен грим в София
Премахване на перманентен грим в София

Как протича процедурата за
премахване на перманентен грим

По време на процедурата татуировката, която трябва да се премахне, се насочва към лазерен лъч с определена честота, който разделя пигмента на още по-малки частици, които в крайна сметка се отстраняват от кожата с потока на лимфата.Лазерното отстраняване е напълно безопасно, благодарение на високата прецизност на облъчване на определени зони, съдържащи пигмент. По време на процедурата съседните тъкани не се увреждат; въпреки това могат да се появят неприятни усещания (изтръпване, повишаване на температурата на тъканната област), но тези странични ефекти могат да бъдат предотвратени чрез прилагане на анестезия преди процедурата.

Не може да се изключи леко зачервяване на кожата и дискомфорт след сеанса. За да предотвратите тези симптоми да ви притесняват, е важно да изберете качествен лечебен продукт.

Премахване на перманентен грим в София

Качеството и безопасността
винаги са на първо място

Тъй като работим с деликатна кожа, склонна към травми и микропукнатини, от съображения за безопасност е особено важно да дезинфекцираме повърхностите преди пристигането на всеки нов клиент и след неговото напускане.

Всички инструменти са за еднократна употреба, отпечатани и дезинфекцирани в присъствието на клиента. Работим с материали с европейско качество, като използваме най-модерните техники за премахване на татуировки.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.