г. София
бул. „Стефан Стамболов“ 6
ПН-НД 11:00 20:00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Мария Харченко

  • Тату
  • Пиърсинг
Рейтинг: 4,8 (22)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

  • Тату
  • Перманентен грим
  • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Антон Киба

Рейтинг: 5 (20)
avatar
София Сертифициран Член на тату асоциация

Милана Виржиковская

Рейтинг: 5 (20)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лазерно премахване на татуировки в София

Татуировката е съвременен начин да изразим себе си и да покажем своята индивидуалност, характер и неповторимост.

Често си правим татуировка заради определени обстоятелства в живота ни, които могат да се променят.

Това важи особено за татуировките, направени в млада възраст, когато все още не можем да предвидим как ще протече животът ни и какво ще се случи след няколко години.

Най-често срещаните причини за премахване на татуировки са:

  • Дизайнът е направен от чирак или непрофесионален занаятчия;
  • Поради загуба или увеличаване на теглото татуировката е загубила формата си и изглежда неестетично;
  • Пигментът е загубил своята жизненост и татуировката е почти невидима;
  • Дизайнът вече не е актуален и няма същото значение като преди;
  • Дрескодът на работното място не позволява татуировки по откритите части на тялото.Всъщност има много повече възможности, но независимо от причината, премахването на татуировката понякога е необходимост. За щастие вече има начини да поправите необмислена грешка или лоша изработка. Първият вариант е да промените татуировката. Налагането на татуировката може да стане чрез нанасяне на по-плътен дизайн върху старото изображение, особено ако татуировката е загубила своята жизненост или дизайнът е малък. Но този вариант не е подходящ за всеки и не винаги е осъществим. В такива случаи си струва да се помисли за лазерно премахване на татуировки в София.

Премахване на татуировки в София

Какво представлява лазерното
премахване на татуировки в София?

Лазерното премахване на татуировки в София е процедура, при която лазерните лъчи се използват за разграждане на пигмента на малки частици, които накрая се отстраняват от кожата.

В зависимост от татуировката (плътност, цвят, наситеност, възраст на татуировката) и индивидуалните особености на тялото, премахването може да отнеме от две до шест сесии. Специалистът, с когото ще работите, може да ви каже по-точно.

Въпреки модерното оборудване понякога не е възможно да се премахне татуировка на 100% - всичко е индивидуално. Преди да планирате премахване на татуировката си, си струва да се консултирате със специалист, за да обсъдите всички нюанси.

Премахване на татуировки в София
Премахване на татуировки в София

Характеристики на процедурата

За съжаление лазерното премахване на татуировки в София трудно може да се нарече безболезнена процедура, тъй като по време на въздействието на лазера върху татуировката могат да се появят неприятни усещания (например парене, изтръпване, рядко - болезнени усещания).

За да се направи процедурата по-комфортна, на клиента се предлага местна упойка.

Важно е също така да се има предвид, че след сеанса може да се появи леко зачервяване или в някои случаи дори леко подуване. Ето защо грижата за зоната на татуировката е много важна.

Премахване на татуировки в София

Качество на всички нива

Ние ценим всеки наш клиент и гарантираме индивидуален подход към всеки, който прекрачи прага на нашия салон.

Можете да получите безплатна консултация и да планирате курса си на лазерно премахване на татуировки в София със специалист “VeAn”, а също така да се уверите, че процедурата е напълно безопасна: всички инструменти, използвани в салона, са с най-високо европейско качество, а инструментите за еднократна употреба са отпечатани върху вас. Работното място също така се почиства старателно след всеки посетител. Медицинската стерилност се дължи на безопасността на клиентите.

Тъй като процедурата за лазерно премахване на татуировки може да предизвика раздразнения, е необходимо да се направи комплексна домашна грижа за наранената кожа. В нашия салон можете да закупите професионални продукти за грижа за татуировките между сеансите на отстраняване. Нашите майстори могат да ви помогнат да намерите подходящите продукти, които да отговарят на вашите нужди.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС