Премахване на татуировки в Пловдив - VeAn Bulgaria
г. Пловдив
ул. „Архимандрит Дамаскин“ 5
ПН-НД 11 00 20 00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

Александра Халкиду

 • Тату
 • Корекция
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

 • Тату
 • Перманентен грим
 • Пиърсинг
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

Алексей Бачинский

 • Тату
 • Консултации за обучение
 • Покриване
 • Корекция
 • Арт сесия
Рейтинг: 5 (19)
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

Александър Бережной

 • Тату
Рейтинг: 5 (20)
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

Анастасия Богданова

 • Тату
Рейтинг: 5 (23)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Премахване на татуировки в Пловдив

Модата на татуировките, възникнала през 50-60-те години на миналия век в младежката субкултура, сега е на върха на популярността.Освен това феновете на този вид изкуството могат да бъдат намерени не само сред младите хора. Художествени татуировки, рисунки, орнаменти, надписи - всичко това може да се види на различни части на тялото при хора от различни възрастови категории, социални слоеве, мъже и жени.

Наред с нарастващия брой хора, които искат да поставят изображение върху кожата, има значителен брой от тези, които искат да се отърват от рисунката върху тялото по някаква причина. В този случай е силно препоръчително да използвате услугите на опитен специалист, който не само ще помогне за решаването на този проблем, но и ще го направи най-безопасният метод за здравето. Премахването на татуировки в Пловдив е една от основните специализации на студио «VeAn».

Премахване на татуировки в Пловдив

Причини за премахване на татуировка

Клиентите, които се обръщат към студио за татуировки «VeAn», за да се отърват от татуировки, нанесени върху тялото, могат да бъдат разделени на следните групи в зависимост от причините:

 • Когато решението за прилагане на изображението не е обмислено (спонтанно). Например в нетрезво състояние, „на облог“, „напук на всички“ и др.
 • С течение на времето се оказа, че рисунката на татуировката е неподходяща.
 • Наличието на татуировка пречи на личния живот, повишението, професионалните дейности.
 • Лошо изпълнена татуировка – ниско художествено ниво, неподходящи материали и др.Премахването на татуировки в Пловдив, като професионална услуга на студио «VeAn», несъмнено ще заинтересува всеки, който е следвал модните тенденции в своето време. Когато наличието на изображение върху тялото стане причина за бдителността на другите, пречи на кариерното израстване, влияе негативно на отношенията с роднини и приятели, тогава, волю-неволю, започвате да мислите как да премахнете татуировката.

Премахване на татуировки в Пловдив
Премахване на татуировки в Пловдив

Как протича процесът на премахване

 • Модерното оборудване, базирано на лазерна технология, с което разполага нашето студио за татуировки, Ви позволява да премахвате татуировки по тялото, независимо от сложността на модела, размера, цветовия спектър и състава на използваната боя.
 • Трябва да осъзнавате, че процесът на премахване на татуировки в Пловдив с лазер се състои от няколко етапа. В този случай интервалът от време между тях може да бъде няколко седмици.
 • Мнозина погрешно смятат, че татуировката ще изчезне още на следващия ден, след като е била третирана с лазер. Това далеч не е вярно. По правило видимият ефект може да се наблюдава не по-рано от 20-30 дни.
 • За да се ускори премахването на унищоженото от лазерната машина мастило за татуировка, трябва да се използват специални мехлеми. Този инструмент също допринася за бързото възстановяване на увредената кожа.
 • Втори сеанс се провежда едва след като кожното възпаление, появило се след първата процедура, е спряло. Не по-рано от 30-45 дни по-късно.
Премахване на татуировки в Пловдив

Предимства на салон за татуировки "VeAn"

Нашето студио се е утвърдило като екип от професионалисти с опит, висока квалификация и художествен вкус.Някои от служителите на «VeAn» имат медицинско образование.

Преди започване на работа всеки наш клиент получава пълна консултация, съобразена с неговите индивидуални физиологични особености.

Процедурата за премахване на татуировка в Пловдив в нашия салон е абсолютно безопасна и, благодарение на използването на модерно лазерно оборудване, много ефективна.

Премахване на татуировки в Пловдив
Премахване на татуировки в Пловдив

Защо ни избират

Ако се интересувате от премахване на татуировки в Пловдив, тогава не трябва да следвате рекламни обаждания, които обещават да се отървете от татуировката си бързо и евтино.Просто е невъзможно да се направи това за една сесия.

Специалистите на студио «VeAn» провеждат сесии за премахване на татуировки в специална стерилна стая с помощта на иновативно лазерно оборудване.

Ако сте решили твърдо да се отървете от рисунката върху тялото, обадете ни се, напишете съобщение или незабавно заповядайте в студиото за татуировки «VeAn». Ще се радваме да Ви помогнем!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.