Премахване на перманентен грим в Пловдив - VeAn Bulgaria
г. Пловдив
ул. „Архимандрит Дамаскин“ 5
ПН-НД 11 00 20 00
Защо трябва да изберете «VEAN»?
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!
Нашите майстори
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

Анастасия Богданова

Рейтинг: 5 (23)
avatar
Пловдив Сертифициран Член на тату асоциация

София Салий

Рейтинг: 5 (19)
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Премахване на
перманентен грим в Пловдив

Всяка жена, независимо от възрастта, по всяко време на деня и при всяко време, се стреми да изглежда привлекателна.Това твърдение се отнася еднакво както за младите момичета, така и за зрелите дами. За да постигнат тази цел, всички те отделят много време, както и пари и нерви, за ежедневен грим. Процедура като перманентен грим има за цел значително да облекчи някои от притесненията на жените за поддържане на тяхната привлекателност на високо ниво. В Пловдив професионалното студио за татуировки "VeAn" е специализирано в предоставянето на тази услуга.

Майсторите на студио за татуировки "VeAn" извършват перманентен грим с помощта на специален инструмент и оцветяващи пигменти, които са абсолютно безопасни за здравето, чийто цвят се избира индивидуално за всеки клиент. Трябва да се помни, че този вид грим има свой собствен срок на годност. Например, в областта на очите и веждите може да издържи 2-5 години, а на устните, поради характеристиките на тази част от лицето, ще изисква подновяване вече след 6-8 месеца .

Премахване на перманентен грим в Пловдив

Възможно ли е да се отървете
от перманентен грим без последствия

Въпреки факта, че много жени се радват и успешно използват възможностите на перманентния грим, има много, които по някаква причина искат да се отърват от него.Основните причини за тази стъпка са следните:

  • Не искат да носят един и същи нюанс на устните дълго време, появи се нова мода за формата на веждите и т.н.
  • Гримьорът, извършил перманентния грим, е допуснал брак в работата си.Препоръчително е много внимателно да изберете майстор за премахване на перманентен грим в Пловдив. В крайна сметка, ако се доверите на непрофесионалист, тогава последствията могат да бъдат много тъжни за външния ви вид: следи от изгаряне, рани и дори белези по лицето.

Ако искате да премахнете перманентния си грим в Пловдив, посетете нашия салон «VeAn». За предоставянето на тази услуга ние използваме само модерно оборудване и инструменти. Всички консумативи са напълно безопасни за здравето, отговарят на изискванията на санитарно-хигиенните стандарти.

Използването на лазерни технологии дава възможност за ефективно и максимално безболезнено премахване на перманентен грим, дори и най-сложният за изпълнение, независимо върху кои части на тялото/лицето се намира.

Премахване на перманентен грим в Пловдив
Премахване на перманентен грим в Пловдив

Защо ни избират

Екипът, сформиран през годините на работа в салон за татуировки «VeAn», има богат практически опит в областта на татуировките и перманентния грим.Много от служителите са специализирани в премахването на оцветяващите пигменти от дълбоките слоеве на кожата. Всеки клиент, който се интересува от премахване на перманентен грим в Пловдив, получава пълна консултация предварително. Такава индивидуална работа позволява надеждно да научите за характеристиките на нежелания перманентен грим, което от своя страна позволява да го ликвидирате с максимална ефективност.

Ще получите и подробни препоръки, които да следвате, както между сесиите, така и в края им.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.