Татуировки с 15% отстъпка - Old School, New School, Traditional, Tribal | Запишете се сега! - VeAn Bulgaria
Тату SALE

Тату SALE:

-15% на стилове Old School, New School, Traditional, Tribal!

Осъществете мечтата си за татуировка с нашата невероятна отстъпка от 15%! Популярни стилове като Old School, New School, Traditional, Tribal на достъпна цена. Побързайте да се възползвате от тази уникална оферта!

Ако отдавна искате да украсите тялото си с ярки цветове и оригинални шарки, сега е моментът! Нашите майстори ще създадат за вас уникални шедьоври, които подчертават вашата индивидуалност. Акцията е с ограничено времетраене, не изпускайте шанса да си запазите час. Професионалните майстори ви очакват в нашия салон, за да осъществят вашите идеи.


Условия:

  • 15% отстъпка за татуировки в стилове Old School, New School, Traditional, Tribal. Отстъпката важи за всички татуировки, изпълнени в тези стилове.
  • Избор от нашите дизайни или създаване на татуировка по ваш собствен дизайн. Можете да изберете готов дизайн от нашия каталог или да предложите свой собствен.
  • Промоцията е валидна от 01.06.24 до 30.06.24. Всички татуировки, направени през този период, ще участват в промоцията при потвърждение на участието при запазване на час.
  • Записването е задължително. За записване попълнете формуляра по-долу. Записването се потвърждава само след като се свърже с вас онлайн консултант.
  • Отстъпките и акциите не се комбинират. В случай че услугата участва в други акции или има други отстъпки, се прилага само една, най-изгодната акция.

Бързо записване

Попълнете своите данни и изчакайте обаждане от консултант

Бъдете в течение с всичките ни новини

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.