27+ Идеи Сватбени татуси за двойки & Сдвоени татуировки за влюбени - VeAn Bulgaria
Татуси за двойки
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Татуси за двойки

Съвременната младеж е много различна от връстниците си преди 20-30 години.

Те гледат на много неща по различен начин, включително традиции и церемонии. Модерните момчета и момичета днес не са нито по-лоши, нито по-добри, те просто са различни. Те са по-смели, по-ярки, уверено говорят за чувствата си. Имат желание за себеизразяване. И съвременните момчета и момичета много често показват своите черти на характера с помощта на татуировки. Това е една от най-популярните тенденции на нашето време. Ето защо не е изненадващо, когато двойка младоженци идват в салона с молба да им направят татуси за двойки.

Сватбени татуси за двойки

Какво представляват
татуси за двойки?

Сдвоено или дублирано изображение върху тялото е възможност за много влюбени двойки да запазят спомени от съвместна почивка, сватбен ден или годишнина.

Такава стъпка може да бъде потвърждение за сериозността на намеренията за съвместно бъдеще, тъй като без чувства никой не смее да си направи татуировка, която ще остане за цял живот. Когато двама души се обичат, те се сближават емоционално и духовно. Татуси за двойки са този инструмент, символ, който свързва още повече влюбената двойка.

Сватбени татуси за двойки
Сватбени татуси за двойки

Ролята на сватбени
татуировки или
татуси за двойки

Ролята на сватбени татуировки или татуси за двойки може да бъде символична или функционална.

В последния случай татуировките се правят на безименните пръсти и заменят традиционните брачни халки. Символичните изображения са насочени към създаване на невидима духовна връзка между техните собственици. За това:

  • Еднакви татуировки се прилагат върху едни и същи части от тялото на момче и момиче (на глезените, на китките);
  • Една рисунка се “разкъсва” на две части, всяка от които е напълнена с една от двойката: половинки на едно сърце, думи от една фраза “заедно завинаги”, ръце, държащи един конец;
  • Картинките се допълват, напр. лък и стрела, ключалка и ключ, китара и ноти, плоча и грамофон.

Сватбени татуси за двойки
Сватбени татуси за двойки
Сватбени татуси за двойки

Рисунките върху тялото на момче и момиче могат да бъдат направени в един и същи цвят или различни.

Основното е, че рисунката за двойка има смисъл.

Важно: Майсторите не препоръчват татуиране на имена на любовници или дати, тъй като животът е непредсказуем и често изненадва. Може би двойката ще бъде разделена напред и татуировката ще остане неприятен спомен от брака. Когато избирате скица, по-добре е да изберете неутрални рисунки, които заедно носят дълбоко символично значение и поотделно могат да се възприемат като чиста, неутрална рисунка.

Изборът на татуси за двойки може да бъде по-сложен процес от избора на индивидуална скица, тъй като се взема предвид мнението не на един клиент, а на двама наведнъж. Майсторът трябва да обмисли всички подробности, за да се увери, че мнението на всеки партньор е взето под внимание. Това важи и за стила, размера, разположението на татуировката.

Сватбени татуси за двойки
Сватбени татуси за двойки

На какво да
обърнете внимание?

Ако вие и вашата сродна душа решите да предприемете тази стъпка, трябва да вземете избора отговорно:

  • Майстори - за да направите красиви и спретнати дублирани татуировки или татуси за двойки, не забравяйте да се свържете с опитен майстор за услугата. Разгледайте портфолиото на специалист, за да оцените неговите способности. Не забравяйте, че поправянето на картина на тялото е много по-трудно, отколкото просто да свършите работата от нулата. Особено когато става въпрос за двойна работа.
  • Рисунка - татуировката може леко да се промени с течение на времето (ясни контури се изтриват или замъгляват), така че трябва да изберете рисунки, върху чието визуално възприятие този процес ще се отрази леко. Не забравяйте да се уверите, че наистина харесвате рисунката, тъй като татуировката ще остане върху тялото завинаги.Ако решите да предприемете тази стъпка, трябва да сте подготвени за лека болка. Ако имате нисък праг на болка, можете да използвате локална упойка. Присъствието на близък човек, който ще върви по този път с вас, ще ви даде смелост да се справите с болката. В резултат на това ще получите красиво напомняне за такова важно събитие в живота ви като сватба.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.