Идеи за татуировки за мъжки ръкав - VeAn Bulgaria
Татуси ръкав за мъже
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

"Ръкавът" при мъжките
татуировки : за какво става дума?

Големите татуировки, които покриват цялата ръка от рамото до дланта (или дори повече), обикновено се наричат татуировки "ръкав".

Ръкавът за татуировка представлява едно обемно изображение или няколко по-малки изображения в един стил, които съставляват хармонична композиция.

Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже

Какво трябва да знае човек,
когато планира да си направи ръкав за татуировка?

Трябва да се има предвид, че триизмерните татуировки не могат да се направят наведнъж и понякога завършването им може да отнеме до шест месеца (в зависимост от сложността, размера, детайлите и стила на татуировката).

 1. Изборът на майстор.
  1. Много отговорен етап - в края на краищата, това е човекът, с когото ще трябва да работите дълго време, а освен това работата е доста сложна. Не всички майстори правят мъжки татуировки "ръкави" и дори тези, които го правят, не винаги успяват.
 2. Избор на скица.
  1. Големите мъжки татуировки на ръкавите трябва да се обмислят внимателно, тъй като са доста видими и вероятно няма да е възможно да се скрият или прикрият. Работата трябва да ви харесва и да е добре свършена. Съществуват и предизвикателства при комбинирането на няколко татуировки - размерът, стилът, детайлите и много други нюанси трябва да бъдат взети под внимание, поради което следващата точка е толкова важна.
 3. Стил и дизайн.
  1. Това е особено важно, ако не създавате цяла скица наведнъж, а по-скоро допълвате съществуваща татуировка на ръката си или продължавате с половин ръкав. Важно е отделните дизайни да изглеждат хармонично и да се допълват взаимно. Тематичното единство също е важно, за да се създаде цялостна картина. Майсторът трябва да съчетае перфектно стиловете, темите и цветовете, за да бъде ръкавът естетически издържан. Изборът на майстор е особено важен, ако не сте взели пълно решение за скица за мъжка татуировка на ръкава. Опитен майстор, професионалист в занаята, ще ви помогне да намерите идеалната татуировка точно за вас.
Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже

Кое е по-трудно: да си направиш мъжка татуировка "ръкав" или да избереш скица?

Професионалистът може да създаде татуировка с всякаква сложност, но за да го направи, трябва да знае какво да постави върху нея.

В огромния брой варианти за татуировка на ръкав за мъже не е лесно да откриете подходящия.

Както вече казахме, изборът на скица за такава голяма татуировка, която да отчита анатомията на частта от тялото ви, е дълъг и сложен процес. Особено ако се затруднявате да определите темата или поне стила на бъдещата си татуировка.

Най-простият и удобен вариант - да се търси вдъхновение в други произведения, да се гледат снимки и скици на татуировки, за да се определи с посока, в която да се работи. Разбира се, възможно е да използвате готов дизайн или да създадете своя собствена уникална скица заедно с майстор.

Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже

Който и начин да изберете, трябва да подчертаете няколко неща:

 • Техника - със или без контурна татуировка (само в този случай е препоръчително в процеса на скициране да участва майстор).
 • Стил - съвременните мъжки татуировки на ръкава имат не само разнообразни теми, но и стилистично разнообразие. Това е точното място, от което да започнете етапа на подбор. Независимо дали става дума за татуировка на цялото тяло, реалистични детайли или символика, цветна акварелна татуировка, безтегловен модел или блекуърк - каквото и да изберете, важното е да ви харесва.
 • Модата е непостоянна и татуировката определено не е нещо, което трябва да се следва. Тенденциите се променят непрекъснато, затова е по-важно да намерите индивидуален стил, който да ви допада, независимо от това какво е актуално днес. Правилната татуировка ще ви донесе естетическо удоволствие за години напред.
Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже

Важен ресурс е времето.
Колко сесии са ви необходими?

Повечето хора обичат да планират - време, пари, възможности.

Особено когато става въпрос за пресичане на тези три фактора.

Струва си да се отбележи, че въпросът съдържа твърде много променливи, за да може да се даде точен отговор, така че това е само груб ориентир, като се вземат предвид всички нюанси: стил на татуировката, цветова схема, детайли и, разбира се, прагът ви на болка. В зависимост от това татуировката на ръкава може да отнеме от няколко сесии до шест месеца.

Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже
Колко време отнема заздравяването на мъжка татуировка “ръкав”?

Както и при предишния въпрос, няма еднозначен отговор, но е възможно да се ускори процесът с подходящи грижи и спазване на всички препоръки на майстора.

Всичко останало зависи от индивидуалните характеристики на тялото ви. По време на първоначалната консултация вашият майстор ще може да ви обясни по-подробно процеса и да ви посъветва за график, който да е подходящ за вашия тип кожа.

Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже
Татуси ръкав за мъже
И все пак, какво е популярно сега?

Не е задължително да следвате тенденциите при мъжките татуировки “ръкави”, но е важно да ги вземете предвид.

Най-популярните стилове за мъжки татуировки с ръкав са:

 • Блекуърк;
 • Реализъм;
 • Геометрия;
 • Аine line;
 • Вotwork.Каквото и да изберете: цял ръкав за мъже или половин ръкав, скица от една част или усъвършенстване на съществуващи татуировки, най-важното е да изберете майстор. Човекът, на когото поверявате тялото си, трябва да е надежден и професионален. В крайна сметка най-често татуировките са за цял живот, така че нека ви радват през целия ви живот!

Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.