Женски татуировки за ръка: Идеи за дизайн & Значение - VeAn Bulgaria
Женски татуировки на ръката
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Женски татуировки на ръката

Татуировките отдавна не са само модна тенденция, а се превърнаха в ключ към себеизразяването.

Това е и начин да покажете своята индивидуалност.

Жените и момичетата са особено внимателни при избора на дизайна, както и на мястото, на което ще бъде направена татуировката. Особено когато става въпрос за първата рисунка.

Според статистиката на татуистите най-често срещаното място за татуировки при жените са ръцете. В края на краищата на ръцете на едно момиче може да се каже много. Например дали има татуировки. Татуировката на свой ред ще покаже предпочитанията на собственика и вида на темперамента му.

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка

Претегляне на
плюсовете и минусите

Нека да започнем с доброто и да определим ползите от татуировката на ръката:

  • Неограничено пространство за въображение. На ръката ви има достатъчно място дори за татуировка с приличен размер, какво да кажем за малките татуировки! И всяка скица е подходяща (вероятно затова ръката е най-популярното място за татуировки).
  • Риза с дълги ръкави ще ви помогне да залъжете бдителността на шефа, а в случай на строг дрескод на работното място татуировката на ръката с лекота ще бъде скрита.
  • Креативност, себеизразяване и лекота - в зависимост от избраната скица за татуировка. Ярките татуировки помагат да се демонстрира характер, а малките, елегантни татуировки са доказателство за изискан вкус.
  • Татуировка може да се използва за прикриване на белег на ръката ви.Не без недостатъци:

  • Не всяка татуировка ще изглежда еднакво добре на ръката и когато избирате скица, си струва да се консултирате със специалист.
  • Не забравяйте корекцията. Ръката е в постоянно движение, което може да доведе до деформация на татуировката.
  • Важно е да помните, че всичко е индивидуално и недостатъците на някого могат да бъдат нещо за друг, така че не се страхувайте да експериментирате (но се консултирайте със специалист).
женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка

Само мода или вече класика?

Флоралните мотиви винаги са се харесвали на момичетата и жените, а ако добавим и свещено значение, ще получим най-популярния вариант за женска татуировка на ръката - мехенди.

Въпреки че съвременните майстори на татуировки могат да създадат скица с всякаква сложност, мехенди остава в тенденция.

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка

Малки, но забележими

Да, става въпрос за новата тенденция при татуировките: минималистични татуировки. Те привличат вниманието с нестандартността и лекотата си, които мнозина обикнаха.Изборът е голям - от портрети до пейзажи; от небесни светила до цитати на всички езици на света! Минимализмът няма граници и правила, но притежава собствен чар и леко докосване на изтънченост.

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
Татуировки на ръката
за момичета - надписи

Важни думи, имена или дати в съчетание с идеално съчетан шрифт създават необичайна и уникална татуировка.

Комбинацията от текст и минималистичен дизайн е особено популярна в днешно време.

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
Цветни и 3D татуировки
на ръката за момичета

Смелите и ярки натури, които не се страхуват да се открояват, предпочитат цветни татуировки на ръката.

Възможностите за цветни татуировки са ограничени само от предпочитанията на собственика.

Важно е да запомните, че цветните татуировки изискват корекция малко по-често от черните, затова трябва да обсъдите този въпрос с майстора на "брега".

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
Татуировка за момичета от вътрешната страна на ръката

Не по-малко популярното място за татуировки при жените и момичетата е разпознато на вътрешната страна на ръката.В повечето случаи татуировките, които не са предназначени за любопитни очи, се поставят от вътрешната страна на бицепса. Съгласен съм, че това не е най-видимото място.

Мнозина избират флорална тематика - предпочитани са и малки до средни по размер изображения, често текстови татуировки. Но както и при другите татуировки, всичко зависи от предпочитанията и характера на притежателя на татуировката.

женски татуировки за ръка
женски татуировки за ръка
Татуировката на гривна или други опции за татуировка около ръката

Еднакво забележителни са татуировките с големи размери или ръкави, както и по-малките деликатни черни или ярки разноцветни орнаменти на долната или горната част на ръката.

Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.