27+ Идеи Татуси на пръстите на ръката за мъже и жени & Значение - VeAn Bulgaria
Татуировки на пръста
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Татуировки на пръста

Нова модна тенденция в областта на татуировките е татуировките на пръста.

Женските и мъжките татуировки на пръста имат различни значения и днес вече има много идеи за такива татуировки.

Както при пръстените, при избора на пръст за татуиране се вземат предвид различни детайли: значението не само на изображението или надписа, но и на самия пръст. Татуировката се прави на палеца, когато искат да покажат сила на характера, твърдост и авторитет. Показалецът е надарен с почти магическа сила и често на този пръст се използват татуировки с космическа тематика. Най-смелата природа ще избере татуировка на средния пръст - това е за бунт, борба срещу стереотипите. Често татуировките на средния пръст имат по-буквално значение, отколкото символично. Безименният пръст е пряко свързан със сърцето, така че женска татуировка на пръста, предназначена за сватбен пръстен, ще съответства на романтична и чувствена природа. Колкото и да е странно, но малкият пръст се смята за „интелектуално“ място за татуировка.

идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката

Надписи за татуси
за пръсти

Като се има предвид, че няма много място за татуировка на пръста, надписите са една от най-популярните опции за татуировка.

По едно време йероглифите бяха на върха на популярността. Често се избира йероглиф, който обозначава дума (или фраза), която е от голямо значение за собственика на татуировката.

Днес разнообразието от стилове и шрифтове за надписи за татуировки ви позволява да поставите повече букви, което допринесе за нарастващата популярност на надписите на кирилица или латиница. Това могат да бъдат лични мотиви, имена, запомнящи се дати. Броят на опциите за идеи за женски татуировки е ограничен само от вашето въображение и въображението на вашия господар. В същото време винаги можете да надникнете снимка на татуировка на пръстите си за вдъхновение.

идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката

Популярни татуси
за пръсти

Жените, тъй като природата е по-романтична, предпочитат следните опции за татуси за пръстите:

  • Растителни теми (цветя, орнаменти, увивни растения, листа);
  • Надписи, йероглифи, руни;
  • Животни, птици, риби, насекоми и земноводни;
  • Космическа тема (планети, комети, звезди, слънчеви и лунни символи);
  • Различни модели (бродерия, абстракция) и символи (сърце, безкрайност).Татуировките могат да заемат един или няколко пръста и може би дори да съставят цялостна картина на четири пръста от всяка страна. Няма определени правила и всичко зависи от това какво харесвате и каква е целта на вашата татуировка.

идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката

Как да изберем
татуси за пръсти?

Сценарият е приблизително същият като при избора на други татуировки: определете желанието, вижте идеи, консултирайте се с майстора, изберете или създайте скица и направете татуировка.

Важно е да разберете значението на татуировката, да изберете пръста и разположението на татуировката, да изберете цветовете. Често собствениците на други татуировки се опитват да изберат изображение в стил, подобен на останалите, но това не е правило, а по-скоро въпрос на вкус и стил.

Има хиляди снимки и скици на татуировки, свободно достъпни за всеки потребител, където всеки може да намери своето вдъхновение за създаване на оригинална татуировка.

Културата на татуировките е достатъчно развита, за да правите каквото искате. Но би било хубаво да знаете значението на вашата татуировка, преди да я направите, особено когато става въпрос за йероглифи, руни или надписи на език, който не говорите, за да не изпаднете в неудобна ситуация.

идеи татуси на пръстите на ръката
идеи татуси на пръстите на ръката
Значението на някои
татуировки на
дамските пръсти

Има символи, разбираеми за всички, но има и такива, които са популярни в определена социална група или имат индивидуално значение.

Общоприетите включват такива популярни рисунки като: символ на безкрайността, вариации на сърца, Ин и Ян, изображение на музикални или други професионални инструменти.

Комбинациите от знаци върху татуировката се допълват взаимно, например: символът на безкрайността и сърцето означават вечна любов, сърцето с троен ключ символизира любовта към музиката.

Растенията, цветята и животните също имат свое значение, момичетата и жените често избират котки за своите татуировки - грациозни и умни, но красиви хищници. Каквото и да изберете, трябва да прочетете за значението или да се консултирате с господаря си, преди да си направите татуировка. Но най-важното е да харесвате татуировката си!

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.