27+ Идеи Надписи за татуси за мъже и жени & Смислени надписи за татуировки - VeAn Bulgaria
Надписи за татуси
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Надписи за татуси

Сферата за татуировки днес е много популярна.

Много хора са склонни да украсяват тялото си с различни изображения.

Тази услуга ви позволява ефективно да се откроите от околните хора, да подчертаете своя стил, индивидуалния си характер. Сред многото популярни татуировки, татуси надписи са много търсени. Много жени и мъже предпочитат, вместо каквато и да е рисунка, да украсят тялото си с красив надпис, който носи специално значение за своя собственик. Надписите изобразяват както пълноценна татуировка, така и различни допълнителни елементи. Например, елегантен лък, панделка, шарка или друго изображение може да допълни надписа. Но в този случай е важно внимателно да изберете допълнителен елемент, тъй като той също трябва да съответства на стойността на надписа. Добре подбраната картина за фразата разкрива напълно цялото обозначение на татуировката. Често можете да намерите надписи в комбинация с числа, по този начин хората увековечават важна за тях дата. Това може да бъде рожден ден на дете, сватбен ден или всеки друг също толкова важен ден за човек.

Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже

Обозначаване на надписи

Татуси надписи имат много фенове, хората нанасят фрази, стихове, чужди фрази и дори цели текстове върху телата си.

По правило надписите винаги имат ясно семантично послание. Хората увековечават любимите си цитати от книги или филми; популярни изрази; различни лозунги; имена на роднини; обети и др. Важно е да разберете, че изборът на надпис трябва да се подхожда доста сериозно, дори ако други хора не разбират вашата фраза, но за вас тя трябва да има специално обозначение. Например в будистката религия монасите са прилагали най-дългите молитви към телата си. По този начин демонстрирайки силата на предаността и голямата вяра в Буда. Когато избирате надпис за себе си, трябва внимателно да се задълбочите в неговото значение. В края на краищата да напъхате само красива фраза върху тялото си, която не разбирате, е много глупаво.

Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже

Популярни надписи

Най-популярните надписи са цитати на латински, китайски или английски.

На първо място, тяхната популярност е свързана именно с външния им вид, тъй като фразите на английски или латински изглеждат по-красиво. Освен това тези надписи са по-изгодни от гледна точка на калиграфия. Тоест, за дизайна на надписи има много шрифтове.

Що се отнася до китайските йероглифи, тяхната популярност се крие в оригиналността на изображението, както и в краткостта на текста. Един китайски йероглиф може да бъде преведен на руски не само с една дума, но и с цяло изречение. Татуировка с китайски йероглифи е уникална с това, че в толкова малък брой букви има огромно съдържание и дълбока интерпретация.

Пример за популярни надписи:

  • „Memento quod es homo“ – което в превод означава: помни, че си човек.
  • „Audaces fortuna juvat” – щастието обича смелите хора.
  • „Errare humanum est“ – човешката природа е да прави грешки.
  • „Veni, vidi, vici“ е добре позната фраза: дойдох, видях, победих.
  • „La via est un combat” – животът е съпътстван от борба.
Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже

Къде да покажа надписа?

Избирайки татус надпис, хората са изправени пред друга задача - да намерят подходящо място върху тялото за неговото приложение.

Надписът ще изглежда страхотно на всяка част от тялото. Било то рамо, ключица, лопатка, ребро, бедро, китка, ръка, крак и т.н. Между другото, повечето звезди украсяват телата си с различни надписи. Например "Quod me netrit me destruit" - надписът на корема на Анджелина Джоли, което означава "това, което ме прави по-силен, е това, което ме убива". Тялото на Анджелина Джоли е украсено с няколко надписа, които са разположени по цялото тяло на актрисата. Дясната ръка е украсена с арабски надпис, което в превод означава "стремеж към целта". Вратът е украсен с надпис "Know Your Rights", което се превежда като "знайте правата си". Джоли има будистка молитва за защита на рамото си. Несъмнено тези татуировки ефективно украсяват тялото на актрисата и носят важно значение за нея.

Друга известна холивудска актриса, чието тяло е украсено с надписи, е Меган Фокс. На гърба на Меган има надпис, изпълнен с помощта на стария английски скрипт, което означава "винаги ще се смеем на позлатените пеперуди". Друг надпис се намира на гърдите на Фокс, значението на тази фраза е разбито сърце от първата любов. Текстът е измислен от самата актриса и е написан под формата на стихотворение.

Скарлет Йохансон има подкова с надпис "Lucky You" на ребрата си, малко под гърдите, което означава, че сте късметлия.

Надписи за татуси за мъже
Надписи за татуси за мъже

Как да изберем майстор?

Татуси надписите винаги са били и ще бъдат популярни, защото по този начин хората изразяват емоциите си пред целия свят.

Но е важно да се отбележи, че за да изглежда татуировката наистина впечатляваща и красива, трябва да се свържете с доказан, квалифициран майстор. Изглежда, че изобразяването на надписа изобщо не е трудно, но тази татуировка също изисква значителни усилия.

  • На първо място, важно е да се спазват всички стандарти за санитария и стерилизация. Вашето здраве е най-важният фактор, за който трябва да се тревожите. Майсторът винаги трябва да работи с ръкавици за еднократна употреба, като спазва всички хигиенни правила по време на работния процес. Работното помещение трябва да е стерилно чисто, на кушетки, столове за татуировки, да има чаршафи за еднократна употреба или филм. Бахилите за обувки са задължителен артикул, в който трябва да бъдат както майсторът, така и клиентът. Всички работни инструменти и оборудване трябва да бъдат стерилизирани.
  • Опитът на магистър е много важен критерий. Обръщайки се към наистина доверен специалист, вие ще получите красиво оформена татуировка, без калиграфски грешки. В крайна сметка, ако е направена грешка в надписа или надписът е тромав, татуировката ще трябва да бъде премахната и в резултат ще похарчите още повече пари.
  • Портфолио на майстора. Преди да се съгласите да работите с майстора, не забравяйте да видите портфолиото с неговата работа. Само тогава ще можете да прецените със сигурност дали този специалист е точният за Вас, или трябва да продължите търсенето си.
  • Препоръки. От квалифициран специалист се изисква да предостави редица препоръки за грижа за татуировка. Също така, без провал, по време на консултацията, капитанът трябва да разкаже за показанията и противопоказанията за процедурата на татуиране.Татуировката с надпис винаги изглежда страхотно на тялото, подчертавайки индивидуалността на своя собственик и неговите жизнени принципи. Ето защо, когато мислите какъв надпис да напълните върху тялото си, първо помислете внимателно за избора на специалист и за значението на избраната фраза.

Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.