Мъжки татуси за предмишница: Идеи за дизайн & Значение - VeAn Bulgaria
Мъжки татуировки на предмишницата
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Какви мъжки татуировки са подходящи за предмишницата?

В днешния свят татуировките вече не са толкова скандални и осъждани, както преди от по-старото поколение.

Сега това е чудесен начин да се откроите и да покажете на другите своята индивидуалност. Почти всеки може да намери поне малка татуировка. За някои това е спомен за събитие или човек, а за други е просто красива рисунка върху тялото и желание да покажат на другите това, което е в сърцето им.

мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница

Специфики на мъжките
татуировки на ръката

Видът и детайлите на това или онова изображение върху кожата зависят преди всичко от нивото на професионализъм на майстора, както и от мястото, където ще бъде поставена татуировката.

Съвременните технологии позволяват да прехвърлите почти всяка скица върху всяка област на кожата си. Но ако искате достатъчно големи изображения с много детайли, но и така, че татуировката ви да привлече вниманието на другите, тогава идеалното място за реализиране на идеите ви ще бъде предмишницата.

Струва си да се отбележи, че това място е популярно сред мъжете и има няколко причини за това:

 • На първо място, това е достатъчно голяма част от тялото, за да побере голяма рисунка с много детайли (ако има такава нужда), като по този начин не ограничава избора на човека сред многото скици.
 • Ако мъжете си направят татуировка, те със сигурност не искат да я скрият. Ето защо това е чудесно място за показване на впечатляващо изображение, което привлича погледите на другите.
 • Висококачествена и добре проектирана (и добре направена!) скица може да подчертае перфектно атлетичната фигура и да подчертае релефа на тялото.
 • Татуировката, поставена на предмишницата, често се "довършва" с други татуировки в подобен стил или се разширява съществуваща татуировка до рамото, като по този начин се образува "ръка", която е много популярна сред мъжете.
мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница

Къде мога да взема скица?

Това е един от основните въпроси, които възникват, след като решите да си направите татуировка.Тук може да има няколко варианта:

 1. Търсене в интернет.
  1. Можете да търсите както в някоя търсачка, така и в социалните мрежи на даден майстор. Броят на скиците, които се "разхождат" в мрежата, просто не може да се преброи, така че със сигурност ще можете да изберете нещо за себе си. Но си струва да разберете, че ако скицата е публично достояние, вероятно няма да сте собственик на уникална татуировка.
 2. Поръчайте скица от определен майстор.
  1. За целта трябва ясно да разберете какво искате да изобразите и да разкажете подробно на майстора за това. Това е важно, за да може той да пренесе скицата от главата ви на хартията. Моля, имайте предвид, че ще трябва да платите за изработването на уникална индивидуална скица и че процесът от създаването на скицата до пренасянето ѝ върху кожата ще отнеме повече време.
 3. Прецизиране на татуировка от интернет.
  1. Най-добрият начин да направите уникална татуировка от съществуваща скица. Това е един от най-популярните и не отнемащи много време начини. След като сте избрали харесваното в мрежата изображение, вие го довършвате с майстора чрез детайлите, които ви харесват или свързват с нещо.

Изберете най-подходящия за вас начин. Всъщност има много варианти: цветни или монохромни, голяма картина или няколко малки, двойни за две ръце или за двама души - всичко е ограничено само от вашето въображение и бюджет.

мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница

Какво най-често се
набива на предмишницата?

Не става дума за това, че мъжете имат предпочитания към определен стил татуировки.


Според статистиката появата на монохромна скица върху ръката на друг желаещ се равнява на появата на брутална цветна рисунка. Някои от най-популярните мъжки татуировки върху предмишницата включват:

 • Изображения на идоли;
 • Текст по протежение на ръката и по цялата ѝ обиколка;
 • Сюжетът на компютърна игра или комикс;
 • Фантастични герои или пейзажи;
 • Няколко модела в един стил.Ако говорим за стил, сред популярните стилове сред мъжете са реализъм, ню скул, графики, биомеханика, маори, трибализъм и други.

мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница
мъжки татуси за предмишница

И накрая, искаме да ви дадем някои интересни възможности със значение, което е чудесно за предмишницата:

 1. Животни.
  1. Например лъвът е символ на смелост и гордост, вълкът подсказва, че сте "лидер" и притежавате смелост и лидерски качества, а лисицата е присъствие на хитрост, ловкост, търговски похват.
 2. Дракон.
  1. Най-често тази татуировка се избира от хора, които се стремят към себепознание и саморазвитие. Той е символ на мъдростта.
 3. Компас.
  1. Смята се, че компасът на предмишницата помага да намерите пътя си в живота. Най-често се изписва на предмишницата на млади хора, които се намират на кръстопът.
 4. Котва.
  1. Символ на това, че мъжът се установява, създава семейство и евентуално има деца.
 5. Гора.
  1. Показва, че носещият го търси себе си и е в състояние на смут.
 6. Кръг.
  1. Вътре в кръга можете да поставите дата, символ или изображение, свързано с дадено събитие или човек.

И не забравяйте, че имате пълното право да си направите татуировка без никакво значение или обратното - да си сложите татуировка с индивидуално значение, различно от мнението на другите.

Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.