27+ Идеи Бели татуировки & Всичко за белите татуировки - VeAn Bulgaria
Бели татуировки
6 промоционални оферти
от VeAn Tattoo!
Получете ВАШАТА отстъпка!

Белите татуировки

Модата на татуировките не изчезва, напротив, появяват се нови тенденции и в резултат на това - нови стилове и направления.

Белите татуировки могат да послужат като ярък пример за това твърдение.

Оригиналните рисунки по тялото, направени с бяла боя, са много популярни както сред мъжете, така и сред жените. Технологията на изпълнението им е подобна на техниката на нанасяне на традиционна едноцветна или цветна татуировка и те изглеждат особено елегантно и дори изящно. Ще ви разкажем повече за тази тенденция в татуировъчната индустрия в обзорната статия.

Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи

Характеристики на
белите татуировки

Както бе споменато по-горе, белите татуировки са пълнени с бяла боя.

Те изглеждат ефектно, изискано.

Някои майстори смятат основното предимство на такива рисунки върху тялото, че те не са много забележими, остават невидими. Но ако погледът на околните хора спре върху такава картина, тогава вече е невъзможно да погледнете настрани. Искам да видя всички детайли на изображението, да го докосна.

Белите татуировки изглеждат особено впечатляващи на тъмна кожа поради контраста. А за носителя на светла кожа такава татуировка е начин да получите необичайно и оригинално изображение върху тялото, което няма да привлече веднага вниманието на другите. Защо не опция за момчета и момичета, които искат да имат модел на тялото, но не са готови за кардинални стъпки?

Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи

Къде най-често се
набиват бели татуировки?

Няма никакви ограничения.

Има само препоръки от опитни татуисти и тези, които са щастливи собственици на такава екзотика.

Отлични бели рисунки изглеждат на китката, рамото, глезена. Но в откритите части на тялото, които са изложени на слънце, такава татуировка трябва да се прави с повишено внимание. Под въздействието на агресивни външни фактори моделът може бързо да загуби цвят или да пожълтее. В първия случай ефектът от белези остава, което само по себе си ще изглежда интересно. И във втората ситуация, за да се възстанови красотата на модела за носене, майсторите препоръчват покриване на татуировката с различен цвят. Белите татуировки се поддават добре на припокриване.

Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи

Технологични характеристики

Разликата между процедурата при извършване на бяла татуировка е, че боята се инжектира на по-голяма дълбочина от черния и цветния пигмент.

Дълбочината на проникване се дължи на факта, че оцветяващият състав се състои от големи частици. Консистенцията му е по-плътна. И тъй като пигментът се инжектира в дълбочината на кожата, татуистът трябва да „премине“ една и съща зона няколко пъти. Трябва да сте подготвени за неприятни усещания. Знаейки това, майсторите често предлагат на клиентите да използват локална анестезия.

Струва си да изберете снимки с ясни граници. Отлична версия на бяла татуировка е украшение.

За майстора: важно е по време на работа бялата боя да не се смесва с никакви примеси, например частици от повърхността на копирната хартия, която се използва за прехвърляне на рисунката.

Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи
Развенчаване на митовете

Въпреки факта, че екзотичните бели татуировки изглеждат привлекателно и екстравагантно, не всеки се осмелява да ги направи.

Много хора се отчайват от идеята, че бялата татуировка ще се превърне в проблем за кратко време и че белият пигмент трябва да се използва само за засенчване. Потенциалните носители са уплашени от факта, че рисунката много бързо се превръща в жълто петно ​​или незабележим белег.

Има известна доза истина в подобни страхове. Под въздействието на пряка слънчева светлина шарката на бялото тяло може да стане жълта или да се "разтвори". Но уменията на специалиста играят голяма роля за поддържането на трайността на татуировката. Опитният майстор знае каква трябва да бъде консистенцията на багрилото, колко дълбоко да го инжектира в слоя на кожата и колко пъти да работи през всяка линия, така че шарката да остане върху кожата възможно най-дълго. Когато избирате салон, не забравяйте да се консултирате с майстора дали е правил подобни манипулации преди и какъв е резултатът от работата му?

Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи
Бели татуировки идеи
Грижа за бяла
татуировка

Точно както черните, цветните и белите татуировки се нуждаят от подходяща грижа.След приключване на работата майсторът третира повърхността на кожата на клиента с антисептичен мехлем. В продължение на няколко седмици трябва да откажете да посетите банята или сауната. От солариума, поради спецификата на картината, трябва да се изостави напълно.

Докато кожата не заздравее напълно, не правете процедури с химически пилинг. Особено внимание трябва да се обърне на избора на състави от кремове и лосиони за грижа за тялото.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.