Скици на татуировки със звезди - VeAn Bulgaria
Звезди
Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
звезди

Много често върху тялото както на жените, така и на мъжете можете да намерите изображение на звезда или цяло разпръскване на звезди.

Гледайки звездите, хората често мечтаят, правят желания на падаща звезда и започват да вярват в чудеса. Въз основа на това, татуировка на звезди, звездички може да означава мечта, чудо, вълшебство и дори магия. Татуировките със звезди са много популярни, имат много изображения и обозначения. Тълкуването на татуировката зависи от вида на звездата и нейния контекст. Звездите са много търсени както сред момичетата, така и сред момчетата. Въпреки факта, че татуировката на звезда е доста лесна за запълване, визуално тя изглежда невероятно красиво, често изображението на звезда е първата татуировка за човек. Образът на звезда е бил използван в древни времена, така че има доста дълбоко обозначение. Описание на звездите може да се намери в културата на различни народи, но те не са особено привързани към нито един от тях. На първо място, звездите са небесен знак, който дава вдъхновение на човек, а също така е знак за късмет за хората.

Скици на татуировки със звезди
Скици на татуировки със звезди
Скици на татуировки със звезди

Определяне на звезди

Звездите се предлагат в различни форми, с много ъгли и могат да бъдат направени в различни цветове.

  1. Морски звезди. Те са били много популярни сред моряците, като се е смятало, че звездата предпазва собственика си от всички неприятности, които могат да му се случат в морето. Морякът вярвал, че след дълго пътуване в морето (което често е свързано с трудности) морската звезда ще му помогне да се върне у дома.
  2. Татуировка с петолъчна звезда. Тази звезда се нарича още пентаграм. Пентаграмната татуировка е знак за защита. Древните келти са имали петолъчна звезда, за да обозначат хармонията.
  3. Звездата на Давид. Шест Шестлъчева звезда, която има дълбоко обозначение. Тя е знак, че цялата вселена се управлява от Бог. Според легендата тази звезда се появила веднага след като Давид победил Голиат, чийто щит бил оформен като шестолъчна звезда. В края на тази битка Давид се възкачва на трона като цар на Израел. Тази звезда има и друго име - Соломоновият печат.
  4. Татуировка на седемлъчева звезда. Друго име - септаграма, е знак, който носи късмет. Това също означава съвършенство.
  5. Татуировка на осемлъчева звезда или окторагама. Окторагама е знак за изобилие; езичниците от Древен Египет доста често са използвали тази звезда.
  6. Татуировка на нанограми или звезда с девет лъча. Нанограмата означава желанието на собственика за стабилен живот. В Скандинавия нанограмата беше знак на деветте свята, ирландците вярваха, че деветлъчевата звезда поддържа човек в добро здраве, предпазвайки го от отслабване.
  7. Звезда в падение. Такава татуировка означава, че в живота на собственика е имало важни промени за него.
  8. Ярка звезда в съзвездието. Тази татуировка е символ на желанията, тяхното изпълнение.
  9. Комбинация от звезди и полумесец. Той е особено популярен в исляма, но не носи религиозна тема. Изображението е символ на магия и чудеса.
Скици на татуировки със звезди
Скици на татуировки със звезди

Изображението на звезда или звездна картина може да бъде изпълнено в голямо разнообразие от цветове. Мъжете предпочитат повече да изпълнят звезда в черно-бели цветове. Но жените могат да рисуват звездите във всякакви цветови нюанси. Татуировка със звезда ще изглежда красива на всяка част от тялото, като за мъжете те избират места като ръце, рамене, шията и понякога краката. За момичетата изображението на звезда може да бъде на всяко желано място, подчертавайки нейната женственост, яркост и сексуалност. Изображението на разпръснати звезди също е популярно сред момичетата, което може да премине от врата, през гърба, завършвайки на бедрото.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.