Татуировка на«Жокера» - VeAn Bulgaria
Жокер

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Жокер?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Жокер.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка «Жокера»

Жокера е гениален злодей, известен на всички с широката си усмивка.


Познаваме този герой от комиксите за Батман, тъмния рицар и супергерой. Както знаете, Жокера е неговият основен противник, с когото редовно се сблъскват в битка. Такъв оригинален външен вид злодеят притежава след падането си в киселина. Когато антигероят обирал магазин, Батман внезапно се появил, уплашен от героя, злодеят паднал в киселина. Оттогава той е с киселиннозелена коса, бял тен и лице, изпълнено с лудост.

Скицата на татуировката на Жокера често се дължи на неговата двуличност и хитрост, както и на неуязвимостта му. Последното се дължи на имунитета му към токсини, който той развива, когато попада в киселина. Въпреки че Жокера е отрицателен герой, той е завиден: той е гений и притежава изумителен интелект, както и склонност към изобретателство, което също е на най-високо ниво. Ето защо татуировките, които го изобразяват, често се свързват с интелигентност, по-висок интелект и лудост.

Татуировка на«Жокера»
Татуировка на«Жокера»
Татуировка на«Жокера»

Обозначение за
мъжката половина

Татуировката "Жокера" е най-често предпочитана от мъжете, тъй като за силния пол това изображение подчертава смелостта на собственика си, бруталността и поемането на рискове.


Избирайки това изображение, се смята, че късметът няма да напусне собственика му и завинаги ще бъде с него през целия живот. Но татуировката на злодей означава и непостоянен живот, главно поради факта, че Жокера може да изиграе всяка изгодна за него роля.

Друго интересно обозначение на антигероя е свързано със самочувствието и увереността в себе си. Татуировката показва, че притежателят ѝ е свикнал да се доверява и разчита само на себе си. Такива хора са склонни да живеят по свои собствени правила, имат свои принципи и възгледи за живота като цяло. Мнението на околните не ги интересува, свикнали са да се противопоставят на всички правила и норми. Тези хора са свикнали да изстискват максимума от живота си.

Отразяването на вътрешния свят на човека е друга интерпретация. Човек изразява своите емоции и същност чрез образа на тялото.

Жокера в женски образ обозначава нещастната любов и разочарованието от това светло чувство. Този образ показва, че светът е пълен с измама, притворство и предателство.

Татуировка на«Жокера»
Татуировка на«Жокера»

Значение за момичетата

Върху женското тяло жокерът се среща доста рядко, защото изисква големи площи и най-често се изобразява в мрачни цветове.Момичетата предпочитат малки, ярко оцветени рисунки по тялото. Но въпреки това някои представителки на слабата половина все още отдават предпочитанията си на антигероя. Жените повече избират татуировката Жокера като жена, като допълват изображението с цветни тонове. Такава рисунка върху тялото на жените показва коварството на съдбата. Ако върху тялото на момиче се изрисува татуировка на мъжки Жокер - татуировката подсказва, че собственикът желае да намери партньор в живота: рисков, нагъл и самоуверен. Но тя може да показва и симпатия към героя.

Татуировка на«Жокера»
Татуировка на«Жокера»
Татуировка на«Жокера»

Вариации на дизайна

Изображенията на Жокера в сферата на татуировки се предлагат в различни варианти.Те могат да бъдат цветни или черно-бели - всичко това зависи от желанието на притежателя им. Често преобладаващите цветове са синьо, зелено, бяло и червено. Стилът на изпълнение също може да бъде различен: реализъм, акварел, карикатурен стил и т.н. Някои изобразяват злодея така, както е измислен в комикс, други харесват по-реалистичното изображение на Жокера от филма за Тъмния рицар. Най-разпространената татуировка на Жокера е на Хийт Леджър в грим, като я избират както момчетата, така и представителките на нежния пол.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.