27+ татуировки със зарове:Значение & За мъже и жени & Скици - VeAn Bulgaria
Зарове

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Зарове?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Зарове.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
на зарове

Сферата на татуировката е изпълнена с огромен брой различни изображения.

Услугата за декориране на тялото с помощта на изображения днес е невероятно популярна, има много фенове по целия свят. Рисунките върху тялото са популярни както сред момчетата, така и сред по-слабата половина. Най-популярната художествена татуировка е сред младото поколение. В крайна сметка, когато сте млади, искате да се докажете, да привлечете вниманието към себе си, да демонстрирате своята уникалност. И най-хубавото е, че услугата за татуиране помага. С помощта на татуировка можете да покажете на хората вашите ценности, интереси, принципи и т.н. Сред масата от популярни скици, скиците за татуировки на зарове са в голямо търсене.

Първото нещо, което ви идва наум, когато видите зарове, е хазарт, късмет, риск. Доста често такова изображение се намира на тялото на хазартни хора, които се стремят да хванат късмета. В този случай татуировката ще означава късмет и риск. Но това ли е единственото обозначение на зарове в областта на татуировките?

Татуировка на зарове значение
Татуировка на зарове значение

Определяне в областта
на татуировките

Камъните са изпълнени с дълбоко тълкуване, което има древни корени.

В далечното минало те са имали значението на случайността, непостоянството и стремителността на живота. Древните книги описват камъните като помощници на хората, с тяхна помощ са били вземани много важни решения. В този смисъл татуировката със зарове е талисман за тези, които носят изображението върху тялото си.

Татуировка на зарове значение
Татуировка на зарове значение
Татуировка на зарове значение

 • В древността шаманите са използвали камъните, за да предсказват бъдещето и да помагат на хората да вземат решения. В древните ръкописи също се говори за камъни и тяхното положение играе важна роля в живота на всеки човек.
 • В християнската религия камъните се свързват със страданията на Христос. В края на краищата при разпъването на Исус римските войници използвали камъни, за да решат кой ще носи Христовата дреха. В тази религия камъните се споменават 77 пъти, като с тяхна помощ вярващите научават волята на Бога и се приближават до него.
 • Римската митология свързва камъните като атрибут на трите богини Грации, които олицетворявали привлекателността, както и всичко красиво и радостно в живота на хората и природата.
 • Значението на татуировката със зарове се влияе и от числата, които са изобразени върху тях.
 • Например, ако се хвърли седем, числото показва късмет.
 • Числото "шест" пък означава хармония, късмет, красота и здраве.

Камъкът за игра има шест фасети, които също носят специален символ. В Китай шестстранният куб представлява Вселената.

Татуировка на зарове значение
Татуировка на зарове значение

Вариант на изображението

Скица за татуировка на зарове не изисква голяма площ от тялото.

Тази татуировка изглежда добре на врата, китката или на крака. Но когато в скицата има различни допълнителни елементи, тогава татуировката изисква обемна площ, например предмишницата или гърба. Камъните могат да бъдат във всякакви цветови вариации: черно и бяло, червено, синьо, черно и т.н. Всичко зависи от Вашите желания и въображението на майстора на татуировката.

Това е универсален образ, еднакво популярен сред мъжката и женската половина. Такава татуировка изглежда много необичайно и оригинално, особено популярна е сред по-младото поколение.

Обобщавайки, можем да кажем, че татуировките със зарове най-често се избират от хазартни хора, които обичат да тестват късмета си. За такива хора адреналинът и рискът са важни критерии за живота им. Без ярки емоции собственикът на такава татуировка просто ще се отегчи.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.