Вълци

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Вълци?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Вълци.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
c вълци

Татуировката с вълк се радва на огромно търсене, като това изображение за украса на тялото се стреми не само към силния пол, но и към момичетата.


Вълкът е много силен и смел хищник, най-често изображението му се отпечатва на раменете, гърдите или гърба, момичетата също предпочитат да си направят татуировка на лопатката, врата или крака. Най-разпространеният дизайн на вълк е в черно и бяло, защото изглежда най-реален. Много хора свързват вълците с агресия, хитрост и гняв, главно поради факта, че от древни времена вълците се бият с хората за храна. Много хора свързват вълците и с другия свят и силите, всъщност вълкът обича да ловува нощем, нощем очите му са особено страшни и много загадъчни, особено когато вие на лунна светлина.

татуировката c вълка
татуировката c вълка
татуировката c вълка

Значение на
c вълка

Значението на татуировката на вълк е много просто, тя е потвърждение на смелостта, мъжеството, отдадеността, свободата, независимостта и храбростта.


Също така това изображение говори за целеустременост, сила на духа, силни семейни връзки и отлична работа в екип. Струва си също така да се вземе предвид, че наименованието на татуировка с вълци влияе на повече и допълнителни нюанси:


 1. Вълчи вой при пълнолуние.
  1. Най-често този образ се свързва със самотата, независимостта и вътрешната сила. Понякога такива татуировки се рисуват след предателство, като с негова помощ се показва недоверие и подозрителност към хората. Силуетът на вълк на фона на луната се символизира и като желание за грижа и опека.
 2. Вълча усмивка.
  1. Проява на гняв, агресия и жестокост. Мъж, който е запечатал този образ, показва, че не се подчинява на стереотипи и общоприети норми, не се интересува от чуждото мнение, винаги ще отстоява това, което мисли.
 3. Вълк в бягство.
  1. Този образ описва човек, който обича скоростта, опасностите, приключенията и промените. Вълк, който бяга на импулсна линия, означава "докато съм жив, ще ловувам". Ако вълкът бяга по следите, това означава отмъстителност на даден човек.
 4. Скок на вълк.
  1. Скица, изобразяваща скачащ вълк, означава, че човек се стреми да отстрани всички препятствия възможно най-бързо.

татуировката c вълка
татуировката c вълка
 1. Скица на върколак.
  1. С татуирането на върколак човек показва, че е свързан със силите на мрака и че може да играе двойна игра.
 2. Татуировка на вълчица.
  1. Вълчицата се татуира предимно на момичета, които по този начин показват своята преданост и вярност към любимия човек. Често вълчицата се изобразява с вълчета или с двойка вълци.
 3. Вълк в бял цвят.
  1. Татуировката говори за безстрашието на човека, за готовността му да се изправи пред всякакви трудности. Тя също така показва, че самотата изобщо не е страшна за мъжа.
 4. Вълк в черен цвят.
  1. В по-голямата си част подобна скица не носи голямо значение; тя е широко търсена, тъй като изглежда доста реалистично заради цвета си.
татуировката c вълка
татуировката c вълка
татуировката c вълка
 1. Вълк с червени очи.
  1. Вълк с червени очи говори за връзка на човека с неземни сили. Възможно е подобен образ да се срещне и в огнените езици. Такъв образ може да се срещне при екстрасенси, магьосници и хора, които се увличат по магията.
 2. Вълчата глутница.
  1. Тази татуировка символизира лидерство и готовност да ръководиш семейство или група. Тя също така означава лоялност и голяма сила на индивида.
 3. Вълча лапа.
  1. Татуировката на вълча лапа представлява смелост, твърдост и издръжливост. Мъжът, избрал това изображение, показва, че е готов за всякакви трудности по пътя си.
 4. Череп на вълк.
  1. Подобно изображение говори за безстрашието на човека и готовността му да се изправи пред най-трудните препятствия.


Скиците, изобразяващи вълци, са доста, във всяка от тях вълкът изглежда много впечатляващ и смел, особено вълкът привлича с красотата, силата, мощта, смелостта и предаността си. Когато избирате скица за татуировка на вълк, не се впускайте в търсене на конкретни значения и нюанси, а най-важното значение влагате сами.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС