Trash Polka: характеристики на стила - VeAn Bulgaria
Треш Полька

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Треш Полька?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Треш Полька.

Попълни формата
и получи скидку в 20%
Времето за разпространение е ограничено

Trash Polka:
характеристики на стила

Татуировките стават все по-разпространени.

А много от почитателите на бодимодификацията търсят уникални и отличителни стилове татуировки, които ще им помогнат да се откроят от тълпата съмишленици. В края на краищата, не е ли себеизразяването това, за което хората ходят в салона? Имаме оригинални идеи за първа татуировка, както и съвети за тези, които искат да добавят новост към личната си колекция от боди арт. Открийте смелия източноевропейски стил за татуировки, известен като Trash Polka. Казано с едно изречение, това е хаотичен колаж от абстрактни и реалистични детайли в черно и червено мастило. Но това не е толкова просто. Това направление е толкова интересно, че не можем да се осмелим да го опишем с толкова просто определение.

Trash Polka
Trash Polka
Trash Polka

Trash Polka — стил, който
предизвиква емоция

Trash Polka е названието на стил в татуировките, който се появи преди около 20 години.

За това се смята за сравнително млад. Това е отделно направление на художествена модификация на тялото, което без съмнение ще помогне на собственика си да се открои от тълпата и да привлече вниманието към външния си вид. Но какво представлява Trash Polka? Нека да дадем кратко обобщение:

 • Стилът Trash Polka е измислен от германските майстори на татуировки Simone Plaff и Volko Merschky в края на миналия век.
 • Това е стил за татуировки с източноевропейска насоченост, който се появява за първи път в специализирания клуб за татуировки Buena Vista. Този храм на изкуството се намира в Германия.
 • Посоката редува и повтаря абстрактни и реалистични елементи, за да създаде хаотичен колажен ефект.
 • Дизайнът включва едновременно тежки геометрични и фотореалистични елементи, а понякога дори и надписи. Всички те се изпълняват в един модел, за да покрият големи площи от тялото.Критиците определят този стил татуировки като объркана комбинация от реалност, сюрреализъм, сценарий и абстрактни линии. Но самите автори, смесвайки смели и тънки линии, ярки мазки в черен и червен цвят, графики и снимки, преследват друга цел. Те дадоха възможност на всички необикновени личности да разкажат драматична история в една картина. Използвайки изкуството на цветовите контрасти, художникът може да създаде красиви визуални ефекти. Стилът е смел, а рисунките, които са изпълнени с червено и черно мастило, имат "току-що завършен" свеж вид. Сякаш художникът току-що е приключил работа върху платното - боята още не е изсъхнала.

Trash Polka
Trash Polka

Как изглеждат
татуировките Trash Polka

Майсторите на татуировки описват този стил като "комбинация от реализъм и траш".

Авторите дори го наричат първоначално "Realistic Trash Polka" като хармонична комбинация от:

 • реалистични изображения;
 • абстрактни "траш" елементи;
 • "полка" - музикална композиция, в която всички "ноти" са събрани заедно.По-късно обаче терминът "реалистична" отпада, тъй като авторите се опасяват да не наложат с него ограничения на стила. Trash Polka предизвиква страст и агресия. Ако се замисляте дали този стил е за вас, или не, вземете предвид няколко фактора:

 • Татуировката Trash Polka изисква голямо "платно" заради малките детайли, които определят стила, като например шрифта на пишещата машина. Това означава, че изображението се нанася като ръкав, върху крак или върху значителна част от торса.
 • Татуировката трябва да бъде защитена от слънцето, за да се предотврати избледняването ѝ за възможно най-дълго време.
 • Изображението включва елементи, които не са пряко свързани помежду си. Например рози и вълци, лъвове и кораби, цветя и портрети, петна от "кръв", щрихи от четка и букви. По този начин авторът "отслабва" очевидното значение на елементите в татуировката и така "отслабва" връзката между самата татуировка и човека, който я носи.Всеки от нас научава по нещо ново всеки ден, а сега успяхте да се запознаете с татуировките в стил Trash Polka.

Trash Polka
Trash Polka
Trash Polka

За кого е подходяща
Trash Polka

Този стил на татуиране не е за всеки.

Точно като всеки друг дизайн за модификация на тялото. Стилът съчетава:

 • реализъм и траш;
 • природа и абстракция;
 • технология и човек;
 • времето във всичките му измерения.Тези противоположности в една рисунка имат за цел да събудят хармонията в човека.

Този стил не е много разпространен. И това е неговата изключителност за всеки. Отговорете си на няколко въпроса. Готови ли сте да поемете риск? Татуировките в този стил са нови. Не са много майсторите, които го разбират. На пръв поглед е рисковано. Но се опитайте да го направите! Ще се получи много интересна история! Изберете и Thrash Polka, ако обичате да плувате срещу течението. Такъв образ със сигурност ще предизвика емоционална реакция у другите. И тя не винаги е усмивка. Ако за вас е важно да се харесате на хората, изберете нещо не толкова " крещящо".

Trash Polka
Trash Polka
Вариации на Trash Polka

От динозаври до самураи, от птици и митология.

Вариантите са безкрайни, когато става въпрос за татуировки в жанра Trash Polka. Популярните мотиви включват следното:

 1. Роза с бодли.
  1. Тази цветна татуировка е интересен вариант заради красотата на алената роза, която контрастира с черните листа и бодли. Линиите и цветовете се обединяват, за да подчертаят многостранността на изкушението, любовта, страстта.
 2. Аниме.
  1. Покажете на другите нестандартността и богатството на вътрешния си свят с аниме герой. Добавете геометрия - линии, фигури, букви, за да придадете дълбочина на скицата си.
 3. Феникс.
  1. Митологична птица, която избухва в пламъци, изгаря до пепел и се възражда от пепелта. Това удивително същество се смята за символ на възкресението. Хората, които са преживели трудности и са успели да ги преодолеят, често избират това изображение като символ на победата над обстоятелствата.


Ако търсите страхотна татуировка и притежавате необичаен поглед върху живота, това е вашият стил. Не всички майстори на татуировки умеят да правят този конкретен тип татуировки, затова не забравяйте да поговорите с майстора, преди да дойдете за сеанс.

Trash Polka
Trash Polka
Trash Polka
Как да намерите майстора
на татуировки за Trash Polka

Създателите на стила Trash Polka твърдят, че само те могат да правят тези татуировки, а всичко останало е имитация.

Но произведенията на авторите са послужили като източник на вдъхновение за всички специалисти, които са искали и искат да работят в тази атрактивна посока. В студиата " VeAn" ще намерите майстори, които ще могат да реализират смелите ви идеи.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.