27+ Татуировка под формата на устни: Значение & За мъже и жени & Скици - VeAn Bulgaria
Устни

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли устни?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с устни.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скица на татуировка
с устни

Не е изненадващо, че романтичните татуировки са популярни и сред двата пола.

Устните са символ, който се използва от десетилетия и стотици години. Да разгледаме тяхното значение.

Татуировката на устните е много естествена. Нейната история датира от древни времена, когато първите татуировки са носели сериозно послание към света. По онова време подобни рисунки не са били толкова популярни, тъй като на мода са били символите на животни и птици, които предават сила, увереност и непоколебимост, мъдрост, интелигентност и смелост.

Символът на устните носи голяма доза изтънченост и деликатност, такава татуировка ще привлече вниманието със своята яркост: цветът на устните често остава естествен при работа.

Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни

Значение на татуировката
с устни

И така, първото значение ни говори за образа, нанесен върху тялото му като човек, който е популярен сред своите почитатели или почитателки.

Това означава, че чарът на собственика на татуировката ще бъде забелязан веднага от другите, а самите устни само ще допълнят картината. Често творбата се нанася върху ръцете, дори дланите и китките. Момичетата предпочитат и по-деликатните места, скрити от любопитни погледи: задните части, бедрата и корема.

Второто значение на скицата "устни" е нежност и уязвимост в романтичен смисъл. Устните, като една от най-чувствителните части на човешкото тяло, веднага се свързват с нежност и уязвимост. Разположението на творбата не играе никаква роля.

Освен това червените устни представляват страст, която ще бъде подчертана от творбата. Страстният човек е по-вероятно да бъде забелязан и забележим, тъй като татуировката ще бъде просто акцент от цялостната картина.

Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни

Когато става дума за целувка, значението вече е малко по-различно.

От стотици години татуировките с целувки се използват не само от романтиците, но и от пътешествениците или хората, които работят далеч от семействата си. Целувката в този случай символизира раздяла, тъга по любим човек, душевна мъка. Подобни изображения са си правили моряци, военни и полярни изследователи по време на експедиции.

За моряк, който рядко вижда сушата, такава татуировка беше асоциация с интимност с жена, следователно отпечатването на целувка върху тялото беше само по себе си романтичен жест.

Не по-малко важно е между кого е целувката. Това могат да бъдат дори измислени герои от книги и романи или митични същества.

Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни

Друго, по-разбираемо значение на устните е символиката.

Например британската рок група Rolling Stones има лого под формата на отворени устни с език. Този символ не носи никакво тайно значение, освен това, което е на повърхността: това е просто логото на групата. Трудно е да си представим. Колко фенове както по-рано, така и сега поставят такава татуировка върху тялото си. В случая с логото работата е постоянна и не се е променила в индустрията за татуировки като такава. Така че всички нюанси и цветове, всички линии и контури са запазени по същия начин, както в оригинала. Татуировката на устните може да бъде допълнена с надпис с името на групата, годината на издаване на албума или концерта, името на любимата ви песен и т.н.

Да не забравяме, че може и да няма смисъл. Просто всеки човек, който харесва цвета и яркостта на тази част от тялото, може да приложи такова изображение. В този случай работата може да претърпи много промени: формата на устните може да бъде под формата на усмивка, цветът може да стане всякакъв, като червило, всъщност пищността и дължината на устните, което е важно за работата , също може да се промени.

Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни

Как да изберете скица за устни
според вашите желания

От една страна, изборът на добра скица за татуировка на устните няма да е лесен.

С какво може да е свързано това:

  • Избор на форма и размер на устните.
  • Избор на място за нанасяне.
  • Цветове и размери на работа.

Татуировка под формата на устни
Татуировка под формата на устни

Всички тези подробности могат да ви накарат да отделите много време, освен ако, разбира се, не сте фен на британския рок, където логото е непроменено (въпреки че по желание на клиента можете да извършите всякаква ревизия и промяна на картината ).

Ако имате затруднения с избора на татуировка или нейния дизайн, ние предлагаме съдействие при избора на най-интересния и оригинален вариант специално за Вас.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.