Таралеж

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Таралеж?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Таралеж.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
на таралеж

Таралежът е много симпатично животно с очарователно лице, в което има лека хитрост.

Различните култури приписват на таралежа различни символични значения - едни свързват животното със слънцето, доброто, светлината и позитивността, докато други приемат таралежа за коварен вредител. От една страна, те са много икономични, трудолюбиви и обичат сами да си правят запаси от горски плодове и гъби, но от друга страна, като коварен вредител могат да крадат грозде от градините, запасявайки с него дупките си. Поради това таралежът има двойствен имидж - крадец и в същото време пестелив, трупащ стопанин.

Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж

Означения на
татуировките

Мнозина придават на таралежа свръхестествени сили, хората вярват, че той е защитник от зли духове, така че татуировките с таралежи често се пълнят като талисман.

Както е известно, това прекрасно създание храбро се бори с гризачите и змиите, които при някои народи се свързват със злите духове, така че изображението на таралежа ще пази вярно притежателя на татуировката от зли очи и езици. Езичниците в различни страни вярвали, че таралежът може да предпази от всякакви нещастия и беди, затова често близо до вратите окачвали кожи на тези същества. По този начин хората вярвали, че духът на таралежа ще предпази децата им от нещастия и болести.

Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж

Таралежът е и отличен пазач, смел защитник на територията си и може да бъде много агресивен, ако се чувства застрашен от семейството си.

Това е интерпретацията на татуировка, изобразяваща таралеж, накичен с много бодливи игли. Хората с такава рисунка на тялото ценят семейството, действат като смел защитник, могат да бъдат гневни и агресивни, ако нараняват близките им. Същият смисъл има и татуировка, изобразяваща семейство таралеж.

Свит на кълбо таралеж. Тази татуировка говори за непревземаемостта на човека, защото когато таралежът в кълбо, не е възможно да бъде докоснат, той ще хърка злобно и ще боде иглите, като по този начин се защитава. Това е символ на таралежа и на способността му да отстоява своята чест. Такива хора винаги се борят до последно само за истината, а не признават клеветата.

Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж

Таралежът често се вижда да трупа листа, плодове или цветя.

Татуировката с това изображение показва, че нейният собственик е много икономичен човек, който винаги е готов да посрещне гости и да ги почерпи с каквото има. В този случай таралежът често е изобразяван с възел в ръце или с раница, което показва любовта на носителя на татуировката към пътуванията. Таралежът с въдица в лапата, както може би сте се досетили, говори за любов към риболова и природата.

Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж
Общо тълкуване

Ако обобщим всички наименования, ще получим следната картина: тъй като таралежът е хищник по природа, той притежава следните качества:

  • Хитрост;
  • Коварство;
  • Мъдрост;
  • Благоразумие;
  • Интелигентност.Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж
Скици на татуировка на таралеж

В допълнение, таралежът е много сладък, пестелив, действа като отличен защитник.

Чрез натъпкване на татуировка на таралеж върху тялото му собственикът може да подчертае всички горепосочени качества на характера.

Образът на таралеж е еднакво популярен сред хората от всички полове. Мъжките татуировки на таралеж изглеждат по-нестандартни, понякога агресивни, но все пак поразителни и оригинални. Изображението на таралеж върху женско тяло изглежда по-деликатно, понякога забавно, детско, както и ярко и оригинално. Татуировката може да се татуира на всяка част от тялото, която предпочитате, няма особени ограничения. Често изображението на таралеж се изработва върху ръцете, краката, рамото или лопатката, всичко зависи от желанието на клиента.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС