Скици на татуировки «скетч стайл» - VeAn Bulgaria
Скетч Стайл

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Скетч Стайл?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Скетч Стайл.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на
татуировки «скетч стайл»

Скетч е стил на татуировки, който се появява за първи път в началото на 20-ти век и през това време печели голяма армия от фенове.Думата скица (англ. sketch), в превода на български означава "откъс, скица, чертеж". Ето защо татуировката в стил скетч стайл се отличава с незавършеността на изображението и в същото време носи определено семантично натоварване.

Скици на татуировки «скетч стайл»
Скици на татуировки «скетч стайл»

Характеристики на стила

Татуировка в стил скетч стайл се откроява от другите техники.


Нейните характерни черти са:

  • Липса на ясни ръбове;
  • Леко полупрозрачно изображение под формата на скици;
  • Преобладаването на черно и бяло (напомня скици с молив);
  • Сравнително големи размери (т.нар. татуировки на ръкави);
  • Перфектна комбинация с други стилове на татуировка.Скици на татуировки «скетч стайл»
Скици на татуировки «скетч стайл»
Скици на татуировки «скетч стайл»

Майстор на татуировки, работещ в тази техника, със сигурност трябва да има художествент талант и умения.

В края на краищата, често татуировките в стил скетч не са просто обемна рисунка върху тялото, а цяла сцена или дори история. От тази снимка можете да разберете цялата биография на човек, ключовите събития от живота му. Почитателите на този стил обикновено са креативни и обичат да се открояват от тълпата.

Те принадлежат към света на изкуството и обичат да показват на другите рисунките си по тялото. Не напразно татуировките на ръкавите са много търсени през последните години - рисунки от китката до врата.

Най-известният майстор на татуировки в тази област живее в Бразилия. Името му е Френк Карильо. В работата си той предпочита да използва черно мастило и ясни геометрични форми. Майсторът признава, че идеите за произведения и вдъхновение идват при него по време на комуникация с клиента. Слушайки внимателно историите и разсъжденията на човек, той изготвя определена картина и поставя този смисъл в татуировка. Нищо чудно, че татуировките му изглеждат като анимирана картина. Снимките на неговата работа днес са пример за идеалния скетч стил и украсяват много салони за татуировки.

Скици на татуировки «скетч стайл»
Скици на татуировки «скетч стайл»

За кого са подходящи
скетч стайл татуировки?

Скетч стил е перфектна татуировка за тези, които за първи път са решили да направят рисунка на тялото.Това е, така да се каже, фон и база за основната рисунка, а също така се съчетава добре с други стилове: готически, ориенталски, реалистичен, олд скул.

Татуировките в този стил са лесни за преработване или добавяне на нови детайли. Например, да добавите ярки цветове към композицията. Изображение с плавен преход от акварелния стил към скетч стайл ще изглежда ефектно. Графично изображение на дракон в японски стил ще бъде връхната точка на скетч татуировка.

В резултат на това можете да получите уникално многокомпонентно изображение, което може постоянно да се допълва и насища с нови цветове и интересни детайли. Обикновено начинаещите, които са направили малка татуировка в скетч стайл, с течение на времето са толкова увлечени, че отиват при майстора на татуировки и като резултат придобиват мащабна картина. Освен това в работата се използва минимално количество консумативи и следователно цената на такива татуировки е по-ниска от същата работа, извършена в друга техника.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.