Скици на татуировка на планина - VeAn Bulgaria
Планина

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Планини?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка с Планини.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировка
на планина

Областта на художествените татуировки е изпълнена с изключително много изображения.

Хората украсяват телата си с най-различни изображения - от най-обикновени шарки до обемни, цветни шедьоври на татуистите. Татуировките могат да бъдат разделени грубо на три области: мъжки, женски и универсални изображения. Една от универсалните и много популярни татуировки, е татуировката на планината.

Планините представляват необикновена красота, недостъпност и величие. По всяко време хората се любуват на тази красота с възхищение. Великите майстори често изобразяват величието на планините върху платна, показвайки тяхната непоклатима и огромна сила. Не е изненадващо, че и в изкуството на татуировка планините са много търсени. Често татуировките, изобразяващи планини, се свързват с магически тълкувания. Това е така, защото в древността хората са вярвали, че планините са дом на богове, както и на същества с неземни сили. Предназначението на планинската татуировка е пряко свързано със самия предмет на изображението, цветовата гама и изгледа към върховете. Избирайки изображението, човек избира версията, която повече му е допаднала. Която подчертава неговия вътрешен свят и индивидуалност.

Скици на татуировка на планина
Скици на татуировка на планина
Скици на татуировка на планина

Основни обозначения за
татуировката на планина

Стабилност и защита.

Това значение принадлежи на татуировката, в която планините са осветени от слънчева светлина и покрити с цветя.

  • Вечност и неразрушимост. Това се отнася за татуировка, показваща поредица от планини, които образуват бариера между два свята.
  • Мистерия, индивидуалност на вътрешния свят. Такова обозначение се тълкува като татуировка, изобразяваща планини в тъмни тонове, с облаци на върха.
  • Стремеж към височина, свобода. Такова тълкуване се свързва с изображението на планински върхове. Често за тази татуировка се избират планински върхове в Хималаите или Алпите.
  • Крепост, мощ и власт. Друго обозначение за планинските върхове.
  • Творчество, вътрешна хармония. Така се интерпретират пейзажните изображения на планини. Но дадените татуировки се срещат рядко, тъй като това е много дълга и трудоемка работа, не всеки клиент и майсторът са в състояние да издържат на такова натоварване. Затова за планинската татуировка се избират по правило по-опростени варианти на изображенията.

Скици на татуировка на планина
Скици на татуировка на планина

Мъжко, женско обозначение

Татуировката на планина е универсално изображение.

Мъжете избират планини за татуировка, като по този начин демонстрират своята сила, власт, неразрушимост и мъдрост. Защото, както беше споменато по-горе в текста, от древни времена хората са вярвали за обиталището на боговете и неземните могъщи същества по върховете на планините. Например планината Олимп. Хората обикновено избират големи, триизмерни изображения на планини, за да демонстрират могъществото си.

Момичетата, от друга страна, предпочитат по-прибрани и нежни изображения на планини, които не се набиват на очи на околните. Планините, подредени в гладки, ясни линии, подсказват, че носителят на тази татуировка е прям, честен и уравновесен човек. От друга страна, хълмовете са неравномерни и подсказват, че притежателят им има доста сложен характер.

Скици на татуировка на планина
Скици на татуировка на планина
Скици на татуировка на планина

Изпълнение на татуировката
на планина

Татуировката на планина изглежда чудесно в различни стилове и цветове.

Еднакво оригинално ще изглеждат планините, изпълнени в стила на геометрията или акварела. Планините могат да се татуират върху широки части на тялото като гърба, корема и раменете, както и върху по-малки части като ръцете или врата. Планините върху татуировката могат да бъдат допълнени с различни елементи. Например планините могат да бъдат допълнени с изображение на орел или други птици или животни. Често изображението на планините се допълва от морски вълни, гъсти дървета или месец. Всичко зависи от полета на Вашето въображение, от Вашето желание и от уменията на майстора.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.