Татуировка с крило - VeAn Bulgaria
Крила

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Обичаш ли Крила?

Побързайте да получите отстъпка за всяка татуировка на Крила.

Попълни формата
и получи отстъпка от 20%
Времето за разпространение е ограничено

Скици на татуировки
на крила

Областта на художествените татуировки е изпълнена с безкраен брой татуировки.

Различни стилове, различни техники и посоки, всеки човек може да избере за себе си изображението, което най-много му допада. Сред масата популярни татуировки, дизайните, изобразяващи крила, се радват на голямо търсене. Често възниква въпросът какво означава това изображение на тялото. Интерпретацията на скицата с крила е изпълнена с дълбоки и разнообразни значения. Обозначението може да варира от цвета на крилата до тяхната форма.

Татуировка с крило
Татуировка с крило
Татуировка с крило

Обозначаването на крила в изкуството на татуировките

Скицата на крила е едно от най-популярните изображения в изкуството на татуировките.Произходът на това изображение датира от времето на Древен Египет. Тогава крилата са обозначавали величието на човека и неговата сила. Обикновено това изображение се поставя на гърба на човека, като изглежда невероятно красиво и ефектно.

Татуировките с крила днес са изпълнени с малко по-различно обозначение, като важната роля е кои крила са избрани за скицата.

Татуировка с крило
Татуировка с крило
  • Скица на татуировки на крила. Този дизайн върху тялото говори за творческата природа на притежателя и за любовта му към свободата. Едното крило на птицата означава копнеж по семейството и близките. Обикновено до крилото се изобразява фраза, свързана с дома.
  • По същия начин крилата могат да означават скорост и тяга, за да надделеят.
  • Скица на ангелски крила. Те олицетворяват невинността и душевността. Често този дизайн може да допълни името на любим човек. Ако човекът, чието име е изобразено в татуировката, вече не е жив, татуировката отбелязва щастлив спомен за починалия.
  • Сърце с крила. Такава татуировка говори за силна връзка на доверие и любов.
  • Крилата на пеперудата означават беззащитна душа.
  • Скицата на крила с череп е знак за победа над смъртта.
  • Крилата в люспите означават непокорство, а също и огромната власт, мощ и сила на дракона.
  • Татуировките на крила с отлитащи пера подсказват за несправедливо бързото протичане на времето.
  • Обрязаните крила са знак за паднал ангел. Крилата на ангел, обрязан от пламък, също са знак за паднал ангел.
  • Черните крила носят знака на опасността. По същия начин се тълкуват и крилата на прилепите.Татуировка с крило
Татуировка с крило
Татуировка с крило

Опции за татуировка

Най-забележителните и красиви крила изглеждат на големите площи, това може да бъде гърба или гърдите.Въпреки този голям размер татуировката се радва на голямо търсене не само сред мъжете, но и сред слабия пол.

При мъжете татуировката на крилото обикновено е изобразена в монохромна цветова схема със симетрично разположение. При мъжете крилата най-често се поставят на гърба или на самите лопатки.

Представителките на слабия пол предпочитат тънки, по-малки крила, които подчертават красивите извивки на тялото. Крилата могат да бъдат оцветени по много различни начини. Татуировката може да бъде направена в един цвят или да играе с ярки цветове. Много цветни крила на пеперуда, изпълнени в ярки, сочни цветове. Жените са по-креативни в татуировките си. Върху женското тяло крилата могат да бъдат изобразени не само на гърба, но и над/под гърдите, на глезените, китките или в долната част на гърба.

Татуировка с крило
Татуировка с крило

Крилата обикновено се изобразяват в реалистичен стил, но при желание може да се избере друг предпочитан стил.

Например трагичният стил на крилата на точки е по-подходящ за хора, които не се подчиняват на модните стандарти. От друга страна, крилата в акварелен стил са по-подходящи за творческите личности. Който и вариант на крила да изберете за своята татуировка, така или иначе избирате невероятно красива украса за тялото, която гарантира внимание.

Хареса ли ви статията? Моля оценете.
Внимание! Внимание! Статията е написана от журналисти и има информативен характер. Всички изображения са илюстративни и са подбрани за визуално допълнение към текстовия материал. Ако сте открили грешка или не се съгласявате със съдържанието, моля, уведомете ни на [email protected]
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използваме бисквитки, за да подобрим вашето сърфиране, да показваме персонализирана реклама или съдържание, както и да анализираме нашия трафик. Като натиснете „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки.